WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
ANDERE  KOZIJNEN OFFERTE?
Vraag Gratis offerte AAN!

ALUMINIUM SCHUIFPUI VOOR UITBOUW

Interieurtip: aluminium schuifpui voor uitbouw

Een aluminium schuifpui voor uitbouw gebruiken is dé ideale manier om je woning nog stijlvoller te maken. Ben je benieuwd of dit voor jou ook de beste keuze is? In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten!

Waarom kiezen voor uitbouw met aluminium schuifpui?

Als je graag je woning wilt uitbreiden, dan is het een goed idee om de uitbouw te doen met een aluminium schuifpui. Op die manier trek je meer licht in je woning binnen. In sommige gevallen kan dit erg handig zijn. Wanneer je bijvoorbeeld je keuken wilt uitbreiden met een eetgedeelte of als je een extra ruimte wilt om tot in rust te komen. Dankzij de schuifpui zal er niet alleen meer ruimte beschikbaar zijn, maar zal je woning ook veel knusser zijn. Ideaal voor familiebezoeken en feestjes!

Waarom aluminium? Als je kiest voor een uitbouw en je schuifpuien wilt gebruiken, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor kunststof schuifpuien of schuifpuien uit hout. Aluminium schuifpuien hebben echter enkele voordelen die schuifpuien uit andere materialen niet hebben. Aluminium is ontzettend duurzaam en roest, verkleurt of vervormd niet. Bovendien is er geen materiaal zo elegant als aluminium. Wil je een moderne, strakke look? Dan zijn aluminium schuifpuien voor jou de juiste keuze voor je uitbouw!

Moderne uitbouw: het belang van contact met de buitenwereld

Als je kiest voor een uitbouw, dan zal je kunnen kiezen tussen een standaard uitbouw, een klassieke uitbouw of een moderne uitbouw. Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor een moderne uitbouw met als doel het contact met de buitenwereld vergroten. Dat wil zeggen dat je huis niet alleen groter wordt, maar dat je ook meer kan genieten van het uitzicht van je tuin en het zonlicht dat je woning binnenkomt. Dat zorgt gegarandeerd voor meer gezelligheid in je woning. Bovendien zal de waarde van je huis flink stijgen. Een moderne uitbouw doe je het best met behulp van stijlvolle aluminium schuifpuien.

Aluminium Hef- schuifpui Configureren

Wat kost een uitbouw met aluminium schuifpuien?

 

Voordat je je huis laat uitbouwen is het handig om meer te weten te komen over de prijs. Besef wel dat de prijs voor uitbouw erg afhankelijk is van verschillende factoren. Gemiddeld gezien zal dit je tussen de 2000 en 3000 euro per vierkante meter kosten. Het valt wel te zien welk materiaal je gebruikt, hoe groot je schuifpui is, enzovoort. Om een beter idee te krijgen van de kostprijs kan je beter raad vragen aan een professional.

Vergeet de vergunning niet!

 

Als je gaat uitbouwen dan heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. Dat is het geval wanneer je uitbouw het straatbeeld zal veranderen of toch meestal. Uitbouwen die niet groter zijn dan 4 meter en zich aan de achterkant van je huis bevinden kunnen in de meeste gevallen zonder vergunning gebouwd worden. Als je het echt zeker wilt weten, dan is het verstandig om dit op voorhand bij je gemeente na te vragen. Zo kan je met een gerust hart een aluminium schuifpui voor uitbouw plaatsen!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

aluminium schuifpui uitbouw