WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
Reviews Aluminiumschuifpuionline

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Aluminium vouwwand België

Aluminium vouwwand België: wat is het & wat zijn de voordelen en mogelijkheden?

Aluminium vouwwanden, ook wel bekend als harmonicawanden of harmonicadeuren, worden in België steeds populairder. De aanschaf van een aluminium vouwwand Belgie heeft de nodige voordelen. Welke voordelen dit zijn en welke mogelijkheden er op het gebied van aluminium vouwwanden bestaan, lees je in dit artikel.

Wat is een aluminium vouwwand?

Onder een aluminium vouwwand België wordt een constructie verstaan die uit meerdere kozijndelen bestaat die in elkaar geschoven of gevouwen kunnen worden. Het aluminium kozijn is zo klein mogelijk gehouden, zodat er veel ruimte overblijft voor glas. Een aluminium vouwwand wordt veelal toegepast als afscheiding tussen de woonkamer en/of keuken en de tuin. Met een vouwwand kun je snel en eenvoudig de woonkamer en de tuin met elkaar verbinden. Verder zijn vouwwanden ideaal om twee kamers af te sluiten of, door de wand open te schuiven en zo de kamers met elkaar te verbinden.

aluminium vouwwand België

Het gebruiksgemak van aluminium vouwwanden

Een aluminium vouwwand België heeft als een van de grootste voordelen het eenvoudig gebruik. De wanden kunnen eenvoudig geopend en gesloten worden. Daarom vormen ze een praktisch handige en eenvoudige doorgang.

Veel extra lichtinval in huis

Een prachtig voordeel van vouwwanden van aluminium in huis laten plaatsen, is de grote hoeveelheid extra licht en warmte die hiermee de woning inkomt. Veel licht in de huiskamer is natuurlijk aangenaam, zeker op zonnige dagen in de winter. Via de vouwwand met glasoppervlakte komt een hoop gratis licht de woonkamer in. Hiermee bespaar je flink op de energierekening, zowel op elektriciteit als op gas. Daarbij is extra lichtinval goed voor de gezondheid. Dat is nog eens een extra pluspunt van aluminium vouwwanden met een groot glasoppervlakte.

 

Aluminium Vouwwand Configureren

Geschikt voor elk soort woning

Als je van plan bent om een schuifwand van aluminium te kopen, hoef je je geen zorgen te maken over de breedte en hoogte. Vouwwanden van aluminium zijn in alle hoogten en breedtes verkrijgbaar en daarmee geschikt voor installatie in elk type woning. Qua breedte kun je bijvoorbeeld kiezen uit twee schuifbare gedeelten met een breedte van 1.70 meter. Maar ook grote breedtes tot wel 6 meter, met zes schuifpanelen, behoren tot de mogelijkheden. Er is dus voor elk soort huis wel een geschikte aluminium vouwwand, exact op maat gemaakt, beschikbaar. Laat je hierover goed adviseren bij de leverancier cq. fabrikant!

Haal de natuur in huis

Kies je voor een aluminium harmonicawand als doorgang van de woonkamer naar de tuin? Dan mogen we je feliciteren, want met dit systeem haal je in een handomdraai de natuur het huis in. Je hoeft de wand alleen maar in te vouwen en maakt daarmee direct één geheel van de woonkamer en de tuin. Dat is natuurlijk super comfortabel!

Van de binnenkeuken een tuinkeuken maken

Populair is ook de toepassing van vouwwanden als doorgang van de keuken naar de tuin. Door een aluminium vouwwand in te laten bouwen, kun je op deze manier van jouw binnenkeuken een buitenkeuken maken. Zeker in de lente en zomer is dit een ideale manier om zo goed mogelijk, met vrienden of familie, van het buitenleven te kunnen genieten. Koop daarom ook een aluminium vouwwand in België!