Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui antraciet

Aluminium schuifpui antraciet

Waarom zou je kiezen voor een aluminium schuifpui antraciet? Om antwoord op die vraag te kunnen geven, moet je weten waar je uit kunt kiezen. Een schuifpui is gemaakt van hout, kunststof of metaal. Veel mensen kiezen hout omdat ze vinden dat hout een warme uitstraling heeft, of ze zijn van mening dat hout beter bij een oud huis past. Anderen vinden hout veel te bewerkelijk. Je moet regelmatig schilderen om te voorkomen dat het hout gaat rotten. Die mensen gaan dan vaak voor kunststof. Weinig onderhoud en verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. Voor die mensen kan een schuifpui met een frame van aluminium een heel goede keuze zijn. De aluminium schuifpui is de meest makkelijke in onderhoud dan de houten en kunststof variant. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en compleet onderhoudsvrij. Bovendien biedt de aluminium pui een levenslange zorgeloze garantie!

aluminium schuifpui antraciet

Een schuifpui van aluminium

Naast het onderhoudsvoordeel van deze metalen variant is er nog een voordeel: aluminium is licht en sterk. Je kan er dunne stijlen en profielen van maken. Veel dunner dan de varianten van hout of kunststof. Ook gaat het open- en dichtschuiven van de schuifpui veel soepeler. Door het gebruik van dunne metalen onderdelen wordt het glasoppervlak veel groter, en dus krijg je meer licht in huis. Voeg daar nog een perfecte isolatiewaarde en zeer hoge veiligheid niveau aan toe en dan weet je meteen waarom deze schuifpui uit aluminium de absolute topper is.

Antraciet schuifpui

Schuifpuien van aluminium zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor veel mensen is de favoriete kleur antraciet. Antraciet is een donkergrijze kleur die bij verschillende soorten huizen past. Bij metalen kozijnen denk je vaak aan strakke, moderne huizen. Een keuze die je nooit zou maken voor een oud huis, omdat je het idee hebt dat de toepassing van metaal niet geschikt is voor zo’n huis. Toch kan een schuifpui van aluminium ook toegepast worden bij de oudere bouwstijlen. Als je kiest voor de kleur antraciet, die veel minder dominant is dan andere kleuren, kan dat prima.

Glazen schuifdeur met aluminium omlijsting

Als ik kies voor een aluminium omlijsting voor mijn glazen schuifdeur, hoef ik dan helemaal niets meer aan onderhoud te doen? De aluminium omlijsting heeft weinig onderhoud, elk jaar schilderen is verleden tijd. Regelmatig schoonmaken is ook niet aan de orde. Het volstaat als het de ramen zeemt om even de profielen ook mee te nemen. Meer is er echt niet nodig. Tevens , zoals bij elke schuifpui , ook al is deze gemaakt uit hout, kunststof of aluminium, is het raadzaam om de rails enkele malen per jaar te stofzuigen . Vuil kan zich ophopen in de rails waardoor het openen en sluiten van de deur moeilijker gaat.

Voordelen van een aluminium schuifpui antraciet

  • Minder onderhoud dan een schuifpui met houten of kunststof omlijsting
  • Leverbaar in prachtige antraciet tinten
  • Past bij verschillende bouwstijlen
  • Aluminium schuifpui antraciet  is licht, daarom gaat de pui makkelijker open en dicht
  • Aluminium is sterk, in combinatie met het lage gewicht ideaal voor grote oppervlakken
  • Veel lichtinval omdat de omlijsting smal kan worden uitgevoerd
  • Je ziet meer glas en minder omlijsting
  • De kleur antraciet is de meest gekozen kleur
  • Veilig en goed isolerend

Nu je meer weet over de voordelen van deze glazen schuifdeur kan je antwoord geven op de vraag:  Waarom zou je kiezen voor een aluminium schuifpui antraciet ?