Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui wit

Waarom voor een aluminium schuifpui wit kiezen?

Welke is de rede om te kiezen voor een aluminium schuifpui wit? Om een duidelijk respons op die vraagstelling te geven, dien je eerst de diverse keuzemogelijkheden te kennen. Schuifpuien worden vervaardigd uit kunststof, hout en aluminium. Omwille van een zeker warmtegevoel kiezen nog steeds wat mensen voor een houten schuifpui. Bovendien denken ze dat een houten pui de enige is die het best bij de stijl van hun woning aansluit. Ten onrechte zoals zal blijken uit deze verdere uiteenzetting. Je mag niet uit het oog verliezen dat houten kozijnen heel wat onderhoud vereisen. Om de 2 à 3 jaar schuren en schilderen om verrotting te voorkomen.

Naast de optie voor een houten schuifpui gaan een groot aantal mensen voor de kunststof versie. Dit omwille van het feit dat een kunststof schuifpui weinig onderhoud behoeft. Kunststof puien zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en hebben een gemiddelde levensduur van zo’n 25 jaar. Zijn levenslange garantie en nooit meer onderhoud je belangrijkste drijfredenen dan is een schuifpui aluminium wit je enige juiste keuze.   

Een schuifpui uit aluminium wit

Behalve de vrijstelling van onderhoud van deze metalen versie is er nog een pluspunt: aluminium is een licht en bijzonder solide component. Door de smalle en vederlichte profielen kan je grote en zeer sterken puien vervaardigen. Dit in tegenstellingen met zijn houten of kunststof uitvoering. Hout is steeds heel wat zwaarder en meer slijtgevoelig. Het zwaarder gewicht van hout gaat in het bijzonder inwerken op het schuifmechanisme en veroorzaakt na enige tijd problemen en noodzaakt tot bijstelling of vervangen van het schuifdeel. Bij kunststof bestaat er tevens een beperking in breedte en hoogte van de pui. Bij een aluminium schuifpui wit krijg je met deze bemerkingen en beperkingen niet te maken.

Vermelden we bij de aluminium pui bovendien het uiterst veilige aspect en de hoge isolatiewaarde en dan weet je meteen waarom deze alu schuifpui wit een absolute aanrader is.

Witte schuifpui

Schuifpuien van aluminium zijn beschikbaar in diverse tinten. De uitvoering in de kleur wit is een veel voorkomende keuze. Dit omwille van zijn neutrale uitstraling. Vele onder ons denken nog steeds dat een aluminium schuifpui wit enkel past bij een moderne woonstijl. Niets is minder waar . Deze pui is zowel compatibel met een hedendaagse, retro, rustieke als met een zeer moderne bouwstijl. Door zijn onvooringenomen kleurtint is deze schuifdeur inpasbaar in elke woning ongeacht de bouwtrant. De kleur wit is een kleurtint die niet agressief inwerkt op de woonomgeving en gemakkelijk opgaat in elke woonkamer. aluminium schuifpui wit  

Veel glas in een mooie witte alu omlijsting

Het kunnen aanbrengen van grote glaspartijen is ongetwijfeld één van de sterke punten van dit type van schuifdeur. Dit alles netje omkaderd in een prachtige witte lichte aluminium omlijsting. Soepel en gemakkelijk bedienbaar van de schuifdelen. Volledig vrijgesteld van enige vorm van onderhoud. Enkel het zemen van de ruiten is af en toe noodzakelijk. Voor de rest is er niets te doen wat onderhoud betreft. En dit levenslang! Mooi toch deze vrijstelling van nazorg. De aluminium schuifpui wit is de enige pui die deze opties heeft. Zijn kunststof of hardhout variante kunnen niet tippen aan de hierboven besproken voordelen.

De grote pluspunten van een aluminium schuifpui wit

  • Geen onderhoud in tegenstelling met de houten of kunststof schuifpui
  • Verkrijgbaar fraaie witte kleurtinten
  • Compatibel met elke bouwstijl
  • Aluminium schuifpui wit: een lichtgewicht in combinatie met veel lichtinval
  • Eenvoudig  open en dicht te maken
  • Aluminium is robuust en bijzonder geschikt voor grote oppervlakken
  • Smalle omlijsting
  • Heel veel glas en weinig kader
  • Wit is een neutrale kleur die overal past
  • Hoge isolatie en inbraak veilig

Door het oplijsten van de grote voordelen van een aluminium schuifpui wit hierboven, heeft u hopelijk een beter inzicht gekregen waarom te kiezen voor deze alu pui uitvoering in de kleur wit.