✅ MONTAGE SCHUIFPUIEN! In de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht is het monteren van schuifpuien mogelijk. Vraag onze voorwaarden en offerte voor montage van schuifpuien aan. ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!
Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

4-delige aluminium schuifpui

4-delige aluminium schuifpui: wat zijn de voordelen en de opties?

 

De keuze voor aluminium schuifpuien neemt toe

Woningbezitters die ervoor kiezen om de kozijnen bij de tuin te vervangen, kiezen steeds vaker voor de installatie van een 4-delige aluminium schuifpui. Een meerdelige schuifpui van aluminium levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het woon- en leefgenot. Maar een vierdelige aluminium schuifpui heeft ook vanwege het materiaal (aluminium) enkele specifieke voordelen. Welke voordelen dat zijn en welke opties en mogelijkheden je hebt met aluminium schuifpuien, hebben we voor je op een rijtje gezet

Met een 4-delige aluminium schuifpui haal je de zon in huis

Schuifpuien bieden veel comfort doordat je de woonkamer hiermee ruimtelijk en praktisch kunt verbinden met de tuin. In de lente en zomer kun je hierdoor één leefoppervlakte maken en zo doorlopen naar de tuin. Je haalt met de openstaande pui de zon letterlijk en figuurlijk in huis. Is het lekker weer, dan hoef je alleen de pui maar open te schuiven en kun je zowel in de tuin, in de woonkamer als op het tuinterras genieten van de warme zonnestralen.

Schuifpuien zijn in financieel opzicht een slimme investering

Een ander voordeel van een vierdelige aluminium schuifpui is dat je hiermee een prima investering in jouw woning doet. Schuifpuien zorgen ervoor dat de woning meer waard wordt en verdienen zich hierdoor eigenlijk meteen terug. Mocht je ooit de woning gaan doorverkopen, dan heb je de investeringskosten snel weer terugverdiend.

4-delige aluminium schuifpui

Andere voordelen van aluminium schuifpuien

Interessant aan aluminium schuifpuien is, dat is een tweede meerwaarde, het feit dat deze de nodige ruimte besparen op het terras. Je zit namelijk niet met deuren die opengeklapt worden en een deel van het terras in beslag nemen. Verder is aluminium zeer sterk, maar ook licht materiaal met een grote draagkracht. Hierdoor kunnen ze grote glasplaten vasthouden. En dat betekent een inval van veel zonlicht, warmte en ook energie. Op termijn is dit te merken in het energieverbruik, wat lager uit gaat vallen.

Voordelig aan aluminium schuifpuien is de lange levensduur van het materiaal. Aluminium kan tegen een stootje en gaat daardoor decennialang probleemloos mee. Schuifpuien van aluminium hebben qua onderhoud niet veel nodig: het oppervlakte af en toe afnemen met een doekje volstaat om de kozijnen mooi en fris te houden. Bovendien is er nog dit pluspunt: vierdelige aluminium schuifpuien hebben een prima isolatiewaarde. De kozijnen zorgen ervoor dat tocht en kou geen kans maken en het binnen aangenaam blijft. En ten slotte: inbrekers en criminelen hebben een bloedhekel aan aluminium kozijnen. Puien van aluminium met glasplaten erin – zeker als het twee- of driedubbel glas betreft – zijn bijna niet stuk te krijgen. Redenen genoeg dus om aluminium schuifpuien serieus in overweging te nemen.

De mogelijkheden en opties van een 4-delige aluminium schuifpui

Qua kleuren, formaten en patronen schuifpuien is er met aluminium veel mogelijk . Ook kun je zelf kiezen voor de glasdikte en -soort die je in jouw pui wilt hebben. Laat je inspireren door het aanbod van een gespecialiseerd kozijnenbedrijf en vraag een offerte op voor een interessant aanbod!