Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui triple glas

Een aluminium schuifpui triple glas

Een aluminium schuifpui triple glas is ongetwijfeld een van de beste voorzieningen die je kan kopen om het comfort en de uitstraling van je woning een niveau hoger te tillen. Maar wat is een aluminium schuifpui met triple glas nu precies en wat zijn de voordelen ervan? In het onderstaande overzicht krijg je een antwoord op deze en méér vragen!

Alles over een aluminium schuifpui triple glas

Een schuifpui uit aluminium is een soort van verbindingsstuk tussen de buitenzijde en binnenzijde van de woning, in de vorm van een raam dat opengeschoven kan worden en als deur wordt gebruikt. Als je vertrouwt op een speciaalzaak, dan kan je in veel gevallen kiezen voor een model met triple glas. Waarom zou je nu voor zo’n schuifpui moeten kiezen?

aluminium schuifpui triple glas

1. Licht, maar stevig

Eerst en vooral is een schuifpui uit aluminium perfect als je een licht model zoekt dat toch tegen een stootje kan. Het materiaal beschermt je woning uitermate goed tegen inbraak en andere externe invloeden, maar toch is het relatief gemakkelijk te hanteren vanwege zijn lichte gewicht. Ideaal als je snel je schuifpui wil laten installeren maar toch een duurzame investering wilt doen!

2. Optimale isolatie van je woning

Een ander voordeel van een aluminium schuifpui triple glas? Door de aanwezigheid van drie glaslagen zal de schuifpui je woning beter beschermen tegen externe koude en vocht. Vooral in landen als België en Nederland is isolatie van groot belang en dankzij de driedubbele isolatielaag is dat geen enkel probleem. Die laag bestaat eigenlijk uit drie glasplaten, met daartussen twee spouwen. Daarin bevindt zich ofwel lucht, ofwel edelgas, met als gevolg dat warmte niet verloren gaat!

triple glas aluminium schuifpui

3. Voor elke woning de perfecte schuifpui

Daarbij vind je hoe dan een aluminium schuifpui triple glas voor jouw woning. Bepaalde factoren spelen een grote rol bij het zoeken naar de beste schuifpui: de beschikbare ruimte, je budget, je wensen op het vlak van stijl, enzovoort. Binnen het aanbod van een specialist kan je ongetwijfeld je ding vinden en dat maakt de zoektocht naar je schuifpui natuurlijk zoveel aangenamer. Of je nu een modern schuifpui zoekt of een klassiek model, er zijn meer dan genoeg opties!

4. Een slimme investering

Over het algemeen kost een aluminium schuifpui met triple glas iets meer dan standaard schuifpuien of vormen van isolatie – en dat is de reden waarom veel mensen twijfelen of ze de aankoop wel moeten doen. Toch is het de moeite waard en wel omdat je met een dergelijke schuifpui een goede investering doet op de lange termijn. Doordat je woning beter geïsoleerd is, moet je immers minder betalen voor het opwarmen van je huis. Uiteindelijk bespaar je dus ook heel wat geld op je energierekening – en dat maakt na verloop van tijd de kosten voor de schuifpui zeker goed. Wil je dus jezelf een plezier doen op het vlak van wooncomfort én financiën? Dan is kiezen voor en aluminium schuifpui triple glas een logische aankoop!