✅ Bezoek onze website elke dag tussen 15 en 17 uur en mis nooit meer een topaanbieding. Minimaal 5 superaanbiedingen per maand. STAY TUNED! ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!
Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00. tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

3-delige aluminium vouwwand

Een 3-delige aluminium vouwwand aanbrengen is een aparte manier om je ruimte in te richten. Vouwwanden staan vooral bekend om hun functioneel karakter. Een kleine observatie laat zien dat vouwwanden het meest voorkomt bij gerenommeerde instellingen. Dit heeft veelal te maken omdat zij een professionele indruk moeten maken op hun relaties. Het aanbrengen van vouwwanden vereist wel technisch hoogstaande kennis. De werkzaamheden die hiermee gepaard gaat geschiedt op basis van een bepaalde mate van nauwkeurigheid. Vouwwanden hebben door hun opbouw ook een duurzaam karakter. In principe kan er gesteld worden dat vouwwanden een soortgelijke werking hebben als schuifpuien, alleen anders.

Waarvoor kun je een vouwwand gebruiken?

Een vouwwand heeft zoals eerder aangegeven een multifunctioneel karakter. Het kan dienen als een afscherming in een ruimte, maar het kan ook dienen als een deur. De eerste is waar een vouwwand veelal bekend om staat. Dit omdat het een ruimte binnen enkele minuten kan uitbreiden en weer laten inkrimpen. Een grote aula kan middels een vouwwand groter of kleiner genaakt worden. Maar een hoekruimte kan met een vouwwand ook eenvoudig omgetoverd worden in een vergaderruimte. Kortom kun je een vouwwand gebruiken om een ruimte op een effectieve manier af te schermen.

aluminium vouwwanden 3 delig

Opbouw van een vouwwand

Een vouwwand is opgebouwd uit een oppervlakte die in de meeste gevallen uit glas of een ander materiaal bestaat. Het kader van een vouwwand kan ook aan de hand van verschillende materiaal soorten worden gemaakt. Een vouwwand kan in zijn geheel naar rechts of naar links worden opgeschoven. Dit zorgt ervoor dat een ruimte maximaal opengemaakt kan worden.

 

Een leuke en mooie bijkomstigheid is dat een vouwwand met een handomdraai open- of dichtgemaakt kan worden. Maar een vouwwand kun je op basis van verschillende functionaliteiten samenstellen. In de meeste gevallen kun je de verschillende opties op de site van het bedrijf die vouwwanden aanbrengen ook aangeven. Zo kun je ervoor kiezen om je vouwwand naar binnen of naar buiten open te maken. De meest gangbare methoden is om ervoor te kiezen om de vouwwand in verticale richting te bewegen, hetzij naar links of naar rechts. In aparte gevallen kun je een vouwwand ook een horizontale werking laten hebben.

3-delige aluminium vouwwand

Vouwwanden worden op verschillende manieren vervaardigd. Voordat er een vouwwand wordt aangebracht wordt er eerst de hoogte en de lengte opgenomen. Op basis daarvan kan er een op maat vervaardigde vouwwand worden aangebracht. Een grote ruimte wordt in de meeste gevallen voorzien van vouwwanden die uit meerdere delen bestaan.

3-delige aluminium vouwwand

Een 3-delige vouwwand kan gebruikt worden om een middelgrote ruimte af te schermen. Het behoeft geen verdere toelichting om aan te geven dat de 3-delige vouwwand uit 3 delen bestaat. Het afschermen van je balkon en je woonkamer kan met een 3-delige vouwwand goed van te pas komen. Maar ook kleine kantoorruimtes kunnen met zo een 3-delige vouwwand goed afgeschermd worden.

 

Een 3-delige aluminium vouwwand brengt een professionele sfeer teweeg. Kantoorpanden, ziekenhuizen en ander private ondernemingen maken daarom veelal gebruik van vouwwanden. Maar ook voor een huis kun je een vouwwand gebruiken.