Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

De aluminium serre met schuifpui maakt jouw huis compleet

Het is geen verrassing dat men steeds vaker de keuze maakt om een aluminium serre inclusief schuifpui te laten plaatsen. Aan deze optie kleven namelijk behoorlijk wat voordelen. Toch zijn er ook een aantal nadelen te noemen voor de van aluminium gemaakte glazen veranda met schuifpui. Lees snel verder en kom er achter of de aluminium serre met schuifpui een aanwinst is voor jouw woning.

aluminium serre kozijnen

Verrijk je huis met een aluminium serre

Wil jij zowel optisch als daadwerkelijk meer ruimte in je woning? Dan is het aanbouwen van een serre zeker een goede keuze. Een serre geeft je meer ruimte, doordat het een verlegging van je woonkamer is. Daarnaast oogt je woning ook groter door de extra lichtinval die binnenkomt via de serre en maak je jouw tuin meer onderdeel van je woonruimte. Zelfs in de winter wanneer je de deuren liever dicht houdt.

Waarom kiezen voor een aluminium serre met schuifpui

Wanneer je kiest voor een aluminium serre met ingebouwde schuifpui, kun je optimaal gebruikmaken van zowel de ruimte in de serre als tuin. Daarnaast heeft de toevoeging van een aluminium schuifpui in de serre nog andere voordelen:

  • Het creëert meer lichtinval;
  • De tuin is beter bereikbaar;
  • Het is makkelijker om te ventileren.

Het voordeel van een serre met aluminium schuifpui

Ten eerste kan aluminium veel gewicht tillen, waardoor deuren van grote afmetingen geen enkel probleem worden. Ten tweede is het materiaal maatvast, oftewel de deur kan niet vervormen. Tenslotte is aluminium sterk materiaal. Dit maakt het mogelijk om smallere systemen te gebruiken, waardoor de lichtinval optimaal is.

Aluminium Hef- schuifpui Configureren

Redenen om te kiezen voor een aluminium serre

Qua uitstraling kun je met een aluminium serre alle kanten op, aangezien je kunt kiezen uit diverse kleuren en soorten structuurlak. Verder kun je gaan voor een uniek design, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Verder heeft al een aluminium serre nog een aantal praktische voordelen:

  • Geen onderhoud nodig
  • Isoleert uitstekend
  • Lange levensduur
  • Lichtgewicht materiaal
  • Inbraak- en brandwerend

Enkele kleine minpuntjes

Toch zijn er ook een aantal nadelen te noemen bij het gebruiken van aluminium als materiaal voor de serre en schuifpui. Zo is de strakke uitstraling van aluminium niet geschikt voor iedere woning, het past vaak niet bij de stijl van oudere woningen. Daarnaast is het lastig om aluminium over te schilderen. Ook is dit materiaal duurder dan bijvoorbeeld kunststof of hout. Dit verschil in prijs zie je echter wel weer terug in de kwaliteit van het materiaal.