Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Reynaers Aluminium schuifpui

De Reynaers aluminium schuifpui is één van de belangrijke spelers!

De Reynaers aluminium schuifpui kan je zondermeer als topper beschouwen in zijn marktsegment. Als bouwstof voor schuifpuien scoort aluminium wat isolatiewaarde betreft steeds beter dan de meeste kunststof en houten puien. Vandaag verkiezen  vele mensen de  Reynaers aluminium schuifpui omdat ze zeer solide is en diverse designmogelijkheden biedt.

Tevens is het een ontzettend fraai materiaal dat uitstekend hoort bij diverse woningstijlen. Bovendien zijn er vandaag de dag een aantal producenten die technieken  hebben ontwikkeld die isolatiewaarden halen die tot 20%  onder  de kunststof u-waarden liggen.  Dit soort van schuifpui is dermate geschikt voor de passief huizenbouw, waar perfecte isolatie een “must “ is. Energie besparen en tevens beschikken over een prachtig design is waar Reynaers aluminium voor staat.

 Reynaers, het bedrijf!

Het bedrijf Reynaers is een profielen fabrikant die  in 1965 het levenslicht zag en die een vermaard assortiment aluminium schuifpuien maakt met de focus op deugdelijkheid. Aluminium Reynaers is van origine een Belgische onderneming dat vanaf de opstart aluminium schuifpuien vervaardigt. Begonnen in België en nu uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van aluminium kozijnen.

De maatschappelijke zetel van Reynaers aluminium bevindt zich in Duffel waar ze zich hebben ontwikkelt tot marktleider in het produceren van duurzame schuifpuien, kozijnen, gevelwanden en serres.  Innovatief een zeer hoogstaand ontwikkeld product. De Reynears aluminium schuifpui is gekend en alom geprezen voor het  mooie design, hoge veiligheidsnorm en zijn oerdegelijkheid. Reynaers aluminium richt zich zowel op de particulieren als op de zakelijke markt . Alles wordt vervaardigt op maat en met de nodige precisie.

Reynaers aluminium schuifpui

De mogelijkheden die Reynaers aluminium uw biedt

Het aanbod aluminium raamkozijnen en schuifpuien bij Reynaers is omvangrijk en er zijn diverse stijlen verkrijgbaar waar je zeker je keuze zult vinden. Deze zijn zo ontwikkelt dat er steeds  een design bestaat dat perfect past bij elk soort van woning. Je kan kiezen uit verschillende soorten aluminium schuifpuien, zoals de hefschuifpui, de kiepschuifpui en de standaard schuifpui. Bovendien zijn alle types van aluminium kozijnen verkrijgbaar, draai- en draaikiepramen, stolpramen, erkers  en een uitgebreid assortiment aan deuren . Alle voldoen ze aan de beste isolatienorm en garanderen een perfect warmtebehoud. Aluminium is een zeer solide materiaal en laat uitvoering van kozijnen toe met enorme grote glasoppervlakken zonder in te boete op kwaliteit en degelijkheid. Reynaers aluminium garandeert een tienjarige garantie op al hun producten, maar in de praktijk ben je levenslang gerust met deze alu kozijnen.

Het kostenplaatje bij de aankoop van een Reynaers alu pui

Je kan bij diverse producenten die werken met Reynaers alu profielen een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze leveranciers van Reynaers aluminium puien kan je zeer eenvoudig vinden door even te googelen en het zoekwoord ” Reynaers aluminium schuifpui ” in te tikken. Op diverse sites kan je zo jouw droompui zelf samenstellen en krijg je onmiddellijk de prijs te zien. Tevens zal je merken dat de prijzen wat betreft basisuitvoering en samengesteld uit de standaard kleurentinten quasi prijs zeer dicht aanleunen bij deze van kunststof.

Ga voor de Reynaers aluminium schuifpui

Bekijk en vergelijk het aanbod van aluminium schuifpuien op de markt en maak je keuze. Ga voor de alu pui die het best bij jouw persoon past en investeer in dit topproduct. De Reynaers aluminium schuifpui, zonder verrassingen en betaalbaar haalbaar in zijn klasse!

De Reynaers aluminium schuifpui , zonder verrassingen en betaalbaar haalbaar in zijn klasse!