Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui Rotterdam

Een aluminium schuifpui in Rotterdam: voordelig en op maat gemaakt!

  

Rotterdam: een levendige, bruisende maar ook verouderde stad

De havenstad Rotterdam staat vooral bekend om zijn levendige en bruisende binnenstad, de internationale haven en voetbalclub Feyenoord. Maar Rotterdam heeft nog meer te bieden, namelijk prachtige woningen en woonwijken waar u zich echt thuis kunt voelen. Toch zijn er in Rotterdam ook veel oudere huizen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Een huis comfortabel maken en weer als nieuw kan prima met een aluminium schuifpui Rotterdam laten plaatsen. Ook als u een nieuwe woning wilt laten bouwen, is een aluminium schuifpui een uitstekende keuze. Waarom dit zo is en wat er zo profijtelijk is aan aluminium als basismateriaal voor kozijnen en schuifpuien, leest u hieronder.

Ga voor een moderne en eigentijdse woning en kies voor aluminium

Aangezien Rotterdam honderden jaren oud is, is het niet opmerkelijk dat er ook veel verouderde woningen in de stad te vinden zijn. Met name huizen met houten kozijnen en puien blijken vatbaar te zijn voor een aantal problemen. Zo komt houtrot veel voor bij huizen met houten puien en kozijnen. Dit leidt tot een verzwakte constructie en soms zelfs gevaarlijke situaties. Nadelig aan houten constructies die gedateerd zijn, is verder het feit dat u veel energie en warmte in huis verliest. Aangetaste houten puien isoleren namelijk slecht. En verder bent u om de zes à zeven jaar een pak geld kwijt aan het schuren en schilderen van uw houten kozijnen.

Ga daarom eens voor aluminium als kozijnmateriaal en ervaar hoe voordelig een aluminium schuifpui Rotterdam is. Zeker als u het totaalplaatje bekijkt, is aluminium – vergeleken met hout en kunststof – een perfecte keuze. Aluminium zorgt er immers voor dat uw woning er eigentijds, modern en fris uitziet. Door een aluminium schuifdeur of schuifpui te plaatsen, investeert u ook in de toekomst. Want uw woning wordt direct meer waard! Maar dit zijn nog lang niet alle pro’s van aluminium.

Aluminium Schuifpui Rotterdam

De pro’s van een aluminium schuifpui Rotterdam op een rijtje

Aluminium is op termijn de beste én goedkoopste keuze due u als particulier of ondernemer kunt maken. De levensduur van aluminium schuifpuien is namelijk ongekend en overtreft die van kunststof. Aluminium kozijnen gaan een leven lang mee. Ze zijn wat duurder dan kunststof, ongeveer tien procent, maar de kracht en duurzaamheid van het materiaal compenseert dit ruimschoots. Wat veel kopers aangeven als een ander groot voordeel, is dat een schuifpui van aluminium eenvoudig schoon te houden is. Even afnemen met een doekje, eens in de twee maanden, en de groeven reinigen met een borstel, volstaat om de pui in goede conditie te houden.

De hoge isolatiewaarde is weer een andere pro. Dit werkt tweeledig: enerzijds isoleert het aluminium perfect en houdt het de koude buiten en de warmte binnen. Anderzijds hebben aluminiumpuien een enorme grip en draagkracht, zodat er grote raamoppervlakten in passen. Dit betekent veel glasoppervlakte, meer lichtinval en daarmee goedkope licht- en warmte-energie.

De afwerking bepaalt u helemaal zelf

Of u nu een oudere woning heeft of een luxueuze villa wilt bouwen: aluminium kozijnen zijn een van de beste keuzes die u kunt maken als het aankomt op de materiaalsoort, stijl, duurzaamheid en mogelijkheden. Vraag gerust een offerte op voor een aluminium schuifpui op maat voor uw woning!