✅ MONTAGE SCHUIFPUIEN! In de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht is het monteren van schuifpuien mogelijk. Vraag onze voorwaarden en offerte voor montage van schuifpuien aan. ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!
Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aliplast Aluminium schuifpui

Aliplast aluminium schuifpui

Wanneer je op zoek bent naar een goede aluminium schuifpui, dan kom je al snel uit bij een Aliplast aluminium schuifpui . Een Aliplast alu pui is vaak beter dan een andere schuifpui en heeft ook een aantal voordelen die schuifpuien van ander materiaal niet altijd hebben. We gaan kijken naar de verschillende voordelen van aluminium schuifpuien en waarom een schuifdeur van Aliplast een absolute topper is.

Aliplast Aluminium Schuifpui

Voordelen van een aluminium schuifpui van Aliplast

Aan een aluminium schuifpui van Aliplast zitten namelijk een aantal voordelen. Allereerst zijn de schuifpuien van deze fabrikant bijzonder goed geïsoleerd. Dat zorgt er in de winter voor dat de warmte goed binnenblijft en in de zomer dat de warmte goed buiten blijft. Een aangename wisselwerking als dusdanig. Ook heeft Aliplast een hoop verschillende keuzes wat betreft schuifdeuren. Profielen worden aangepast naargelang de grootte van de schuifpuien. Voor elke grootte bestaat een specifiek profiel. De schuivende delen openen in diverse richtingen. Zo kan je de Aliplast alu schuifdeur in een normale versie krijgen, maar ook in een versie waarbij de deur zowel naar links, als naar rechts geschoven kan worden.  De puien zijn verkrijgbaar in 2-delige, 3-delige en 4-delige uitvoering. Veel is mogelijk en weinig onrealiseerbaar!

 

Andere voordelen aan aluminium schuifpui van Aliplast

 

Naast deze voordelen heeft de schuifpui nog een  hele hoop andere voordelen. Zo zijn er verschillende soorten sloten die in de deur gezet kunnen worden. Op die manier krijg je een goed beveiligde schuifpui en hoef je je dus geen zorgen te maken over eventuele indringers. Daarnaast komt de schuifpui van Aliplast met nog een hoop andere optionele opties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het type glas, maar ook of er een ventilatierooster in de deur moet en of je deze recht, links of aan beide kanten wil hebben. Als laatste kun je zelfs kiezen welke kleur de aluminium schuifpui van Aliplast moet hebben en is de alu pui dus geheel aan te passen aan jouw smaak en aan jouw woning.

 

Waarom een aluminium schuifpui van Aliplast en niet een gewone schuifpui?

 

Aan een aluminium schuifpui van Aliplast zitten een aantal voordelen die bijvoorbeeld een houten schuifpui niet heeft. Zo gaat aluminium een stuk langer mee dan hout en is het bestendig tegen alle weersomstandigheden. Ook hoef je het niet te schilderen. Hout kan na verloop van tijd een duffe uitstraling geven waardoor het geschilderd moet worden. Bij aluminium heb je hier geen last van. Aluminium gaat ontzettend lang mee en hoeft dus ook niet zoveel onderhouden te worden wat bij hout wel het geval is. Mocht je nog niet overtuigd zijn door de kwaliteit van een aluminium schuifpui van Aliplast dan komt dat wel door het feit dat deze nauwelijks tot niet onderhouden hoeft te worden.