Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium Hefschuifpui

Aluminium hefschuifpui , de naam zegt het zelf!

Zoals de naam “ Aluminium hefschuifpui “ reeds doet vermoeden, hebben we hier te maken met een schuifpui waarbij het schuivend deel of de schuivende delen in geval van een 3-delige of 4-delige aluminium hefschuifpui, worden opgetild door middel van een hydraulische hendel aan de binnenzijde. Door de aanwezigheid van  dit mechanische vermijd je de weerstand van de soms zware schuifdelen. De aluminium hefschuifpui kan je bijgevolg eenvoudig met één vinger openen en sluiten. Een echte luxe dit soort van bediening en bovendien onverslijtbaar.  Moeiteloos heffen en schuiven is waar deze topper onder de schuifpuien voor staat.

In welke kleuren is een aluminium hefschuifpui te verkrijgen

De aluminium schuifpui heeft zijn eigen speciaal hefschuifpui profiel. Een robuust geheel bestaande uit drie luchtkamers en  tweemaal thermisch onderbroken. De gemiddelde breedte ligt rond de 13 cm. Elk schuivend deel beweegt zich in zijn eigen bedding en niet op externe rails zoals bij de kiepschuifpui of de schuifpui. De aluminium hefschuifpui is verkrijgbaar in nagenoeg alle mogelijke ral-kleuren. De meest populaire zijn wit, crème, antraciet, zwart, groen en blauw. We maken onderscheid tussen een uitvoering in monokleuren en duokleuren . Met monokleuren bedoelen we een schuifpui waarvan de kleuren aan de binnenzijde en buitenzijde dezelfde zijn. Dit type uitvoering is het meest voorkomende en dit vooral vanwege zijn voordelige prijs. Bij duokleuren of ook bi-kleuren genaamd, hebben we te maken met aan de buitenkant en binnenkant verschillende kleuren. Hier zijn de basiskleuren aan de buitenzijde meestal wit, crème, antraciet, zwart, groen en blauw. Aan de binnenzijde valt de keuze bijna altijd op wit of crème.

Welke zijn de grote voordelen bij een aluminium hefschuifpui

De belangrijkste troeven van een aluminium hefschuifpui zijn ongetwijfeld het feit dat dit type van schuifdeur kan worden toegepast bij enorm grote oppervlakken, waarbij de lente en hoogte geen invloed hebben op het goed functioneren. Door de speciale hydraulische hendel blijft het schuivend deel ondanks het zwaar gewicht zeer gemakkelijk te bedienen. De hefschuifpui kan gelijk worden aangebracht met de bestaande binnenvloer. Van een hinderlijke  dorpel of afstapje is hier geen spraken. De huidige puien bieden een optimale veiligheid en hoge isolatiewaarde. Een onderhoud van de schuifpui is nagenoeg niet nodig en geeft een feilloze levenstijd van meer dan vijftig jaar.  Door de keuzemogelijkheid uit de diverse kleuren past deze pui nagenoeg bij elke woning. In één zin samengevat: klasse en onverslijtbaar deze aluminium hefschuifpui.

Is een aluminium hefschuifpui duurder?

De meeste mensen denken nog steeds dat aluminium kozijnen heel duur zijn. Niets is minder waar. Door de stijgende populariteit is de aluminium schuifpui aan een grote inhaalbeweging bezig. Niet enkel is aluminium quasi isolatiewaarde en veiligheid op dezelfde hoogte gekomen als bij kunststof en hardhout, ook wat de prijs betreft is er het een en ander gewijzigd. De prijs van een aluminium hefschuifpui is dezelfde als die van een kunststof hefschuifpui. Vooral al je gaat voor de uitvoering in de basis monokleuren. Echter zijn de voordelen van een aluminium pui veel groter dan van zijn kunststof broer.

Daarom is een aluminium hefschuifpui de beste keuze!

In vergelijking met de schuifpui en de kiepschuifpui, dewelke in der loop der tijd wegens hun minder solide schuifmechanisme nazorg behoeven, hebben we bij de aluminium hefschuifpui hier geen last van. Dag in dag uit moeiteloos te bedienen, veilig, goed isolerend en zonder hinderlijke onderstijl dat is waar de aluminium hefschuifpui voor staat.