WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft?Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
Reviews Aluminiumschuifpuionline

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

aluminium voordeur

Een aluminium voordeur: een veilige en duurzame deur van topkwaliteit

In Nederland is de aluminium voordeur aan een stevige opmars bezig. Dit type deur wordt vandaag de dag niet alleen meer in bedrijven, kantoren en fabriekspanden gebruikt. Ook steeds meer particulieren kiezen ervoor om een aluminium voordeur te plaatsen in plaats van een voordeur van kunststof of hout. Logisch, want een aluminium voor- of buitendeur heeft meerdere specifieke eigenschappen, die deze deursoort aantrekkelijk maken. Welke voordelen hebben aluminium buitendeuren te bieden? En wat zijn de opties qua stijl en uitvoering als je op zoek bent naar een geschikte aluminium deur voor jouw woning, winkelpand of bedrijf?

Vleugeloverdekkende voordeur

Strakke aluminium voordeuren voor eigentijdse woningen

Een van de aantrekkelijkste kenmerken van aluminium deuren is hun eigentijdse en strakke vormgeving. Heb je plannen om een nieuwbouwwoning te kopen of zelf en woning te ontwerpen, dan is een aluminium voordeur ongetwijfeld een geschikte optie. Maar ook in bestaande particuliere woningen, winkels en kantoorpanden of bedrijfsruimtes kom een deur van aluminium visueel perfect tot zijn recht. Houd je van modern, industrieel, stoer en robuust? Kies dan voor aluminium!

Een aluminium voordeur met een enorm lange levensduur

Voordeuren van aluminium zijn enorm sterk, robuust en vormvast. Daardoor gaat dit deurtype zonder bijzonder onderhoud met gemak decennialang mee. Aluminium is als materiaalsoort licht, waardoor de deur gemakkelijk opent en sluit. Prettig zijn de vormvaste en weerbestendige eigenschappen die aluminium heeft. Het materiaal vervormd niet en kan tegen zowel extreme hitte in de zomer als tegen flinke vorstperioden in de wintertijd. Aluminium buitendeuren zijn dan ook all season-deuren. Het onderhouden van voordeuren van aluminium stelt daarbij weinig voor: deze deuren hebben weinig meer nodig dan af en toe met een doek – met een universeel reinigingsmiddel – schoongemaakt te worden. Hierdoor blijven de deuren mooi glanzen!

 

Aluminium Voordeur Configureren

Een meer dan veilige en comfortabele deursoort

Iets anders dat buitendeuren van aluminium zo populair maakt, is de veiligheid die een aluminiumdeur te bieden heeft. Vanwege hun robuuste en kolossale karakter zin deze deuren niet te forceren door onverlaten die je woning willen binnendringen. Inbrekers en criminelen zijn kansloos als ze een deur van aluminium te lijf willen gaan.

Daarbij zijn buitendeuren van aluminium ook zeer brandveilig. Anders dan bijvoorbeeld deuren van hout of kunststof, beschermen deuren van aluminium tegen brand. Dit is ook een van de redenen waarom veel bedrijven en fabrieken voor aluminium voor- en/of tussendeuren kiezen. Ten slotte is de hoge isolatiewaarde van buitendeuren van aluminium uniek. Zowel in thermisch opzicht (warmte) als akoestisch gezien (geluid), hebben de deuren een hoog isolerend en absorberend vermogen.

Veel keuzemogelijkheden en tal van varianten deuren

Als je van een eigen stijl houdt, is aluminium perfect materiaal. Zo kunnen er in aluminium deuren glasplaten worden gezet in allerlei soorten en varianten, van brandglas, veiligheidsglas tot glas met profielen en patronen. Verder zijn allerlei soorten kleuren en deurprofielen mogelijk. Dus of je nu van een klassiek, traditionele uitstraling houdt of juist van gewaagd en modern: met deuren van aluminium kun je echt alle kanten op. Kes daarom ook voor dit type buitendeur!