✅ MONTAGE SCHUIFPUIEN! In de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht is het monteren van schuifpuien mogelijk. Vraag onze voorwaarden en offerte voor montage van schuifpuien aan. ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!

NIEUW

STEELLOOK KOZIJNEN – DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

STEELLOOK KOZIJN  

Vast 1 deel

Vanaf 287 euro

Steellook kozijn - Vast 1 deel

STEELLOOK KOZIJN  

Vast 2 delen

Vanaf 415 euro

STEELLOOK KOZIJN  

Vast 3 delen

Vanaf 592 euro

Steellook kozijn - Vast 3 delen

STEELLOOK KOZIJN  

Draai-kiepraam scharnieren links

Vanaf 487 euro

Steellook kozijn draai-kiepkozijn scharnieren links

STEELLOOK KOZIJN  

Draai-kiep / Vast

Vanaf 775 euro

Steellook kozijn draai-kiep -vast

STEELLOOK KOZIJN  

Draai-kiep / Draai-kiep

Vanaf 1023 euro

Steellook Kozijn draaikiep - draaikiep

STEELLOOK KOZIJN  

Draai-kiep / Vast / Draai-kiep

Vanaf 1151 euro

STEELLOOK KOZIJN  

Vast / Draai-kiep / Vast

Vanaf 860 euro

Steellook kozijn vast - draaikiep - vast
Aluminium kozijnen mogelijkheden

De goedkoopste kwaliteit STEELLOOK kozijnen van Nederland!

Steellook kozijn

Hoe een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen?

*Maak een schets van de kozijnen ( langs binnen bekeken )

* Laat duidelijk de draairichting zien van elk kozijn

*Vermeldt de hoogte en breedte maat ( strak gemeten )

*Geef de kleur van het kozijn aan

*Bepaal de kleur van het hang en sluitwerk

*Welk glas is gewenst?

 VRAGEN?  BEL ONS !  085 301 0 113

Steellook kozijn; alle informatie op een rijtje!

Wat is het mooiste kozijn voor bij jouw woning? Om het antwoord op deze vraag te vinden, moet je goed naar de uitstraling van je woning kijken. Mogelijk passen steel look kozijnen het beste bij je woning. Een steellook kozijn lijkt van staal te zijn gemaakt, maar is in werkelijkheid van aluminium gemaakt. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

Overweeg je de aanschaf van steel look kozijnen? Neem dan vooral dit informatieve artikel op je gemakje door. In dit artikel laten wij je kennismaken met de belangrijkste voor- en nadelen van steel look kozijnen.

Wat zijn steel look kozijnen precies?

Als je nieuwe kozijnen wilt hebben, heb je voldoende keuze. Zo kun je voor echte stalen kozijnen of voor alu kozijnen kiezen. Beide materialen brengen zo hun voor- en nadelen met zich mee. Bij steel look kozijnen ben je juist verzekerd van de voordelen van stalen- en alu kozijnen.

Deze kozijnen hebben de uitstraling van originele stalen kozijnen. Dit geldt echter alleen voor de uitstraling; de kozijnen zelf zijn namelijk ‘gewoon’ van aluminium vervaardigd.

Leuk detail: je kunt momenteel ook voor kunststof kozijnen met stalen look kiezen. De steel look kunststof kozijnen lijken in de basis veel op de alu kozijnen met steel look.

Steellook kozijn
Steellook kozijn
Steellook kozijn
Steellook kozijn
Steellook kozijn
Steellook kozijn

Wat zijn de voordelen van steel look kozijnen?

Met steel look kozijnen haal je unieke kozijnen in huis. Dit is vooral aan de samenstelling en uitstraling te danken. Door de samenstelling en uitstraling geniet je in ieder geval van belangrijke voordelen.

Steel look kozijnen hebben een prachtige uitstraling

Kies je voor nieuwe steel look kozijnen? Dan geniet je van de uitstraling van oude stalen kozijnen. Dit moet uiteraard je smaak zijn, maar bij veel mensen vallen deze kozijnen qua uitstraling in de smaak.

Is het mogelijk om de uitstraling in één zin samen te vatten? Ja: steel look kozijnen zijn stijlvolle kozijnen met een unieke, moderne en authentieke twist in één.

Steel look kozijnen gaan jarenlang mee

Steel look kozijnen zijn in de basis dus ‘gewoon’ alu kozijnen. Eén van de grootste voordelen daarvan is dat je van een lange levensduur verzekerd bent. Aluminium is namelijk tegen een stootje bestand, gaat hierdoor jarenlang mee én is ook nog eens onderhoudsvrij. Met een aluminium kozijn geniet je dus van veel gemak. Van dit gemak geniet je ook bij de steellook kozijnen.

De kozijnen zijn voor alle ramen en deuren geschikt

Wil je graag fraaie kozijnen en deuren aanschaffen? Of wil je voor je ramen nieuwe kozijnen aanschaffen? In beide gevallen kun je prima voor de steellook kozijnen kiezen. Deze kozijnen zijn voor ramen en deuren geschikt. Met name de combinatie van steellook kozijnen en aluminium deuren en ramen is prachtig.

Heb je bijvoorbeeld een kozijn met smalle profielen? Ook dan kun je kiezen voor de stalen look kozijnen. Daarbij moet je dus wel een keuze maken tussen kunststof of alu kozijnen. Bestaan er ook houten kozijnen met stalen look? Nee, dat is niet het geval.

De kozijnen kunnen in elke gewenste kleur uitgevoerd

Heb je op dit moment originele stalen kozijnen? Dan zijn deze stalen kozijnen eigenlijk altijd in dezelfde kleurtint uitgevoerd; de tint van echt metaal. Kies je daarentegen voor de aluminium kozijnen met steellook? Dan kun je deze aluminium kozijnen in elke gewenste kleur uit laten voeren.

Met de nieuwste steel look kozijnen geniet je dan ook een prachtig geheel. Je laat de steel look kozijnen immers op je eigen woningstijl aansluiten. Heb je bijvoorbeeld een vrij donker huis? Dan zijn zwarte steellook kozijnen fraai. De zwarte steel look kozijnen passen ook fraai bij een moderne woning.

Nieuwe aluminium kozijnen met stalen look kun je simpelweg in elke ral kleur uit laten voeren. Maar, je wilt uiteraard wel de gewenste steel look creëren. Dat doe je niet door de aluminium kozijnen in bijvoorbeeld het wit uit te laten voeren.

De isolatiewaarde is een stuk beter

Heb je geïsoleerde oude stalen kozijnen? Dan brengen deze stalen kozijnen een matige isolatiewaarde met zich mee. Zelfs als ze speciaal geïsoleerd zijn of van goed glas voorzien zijn. Kies je daarentegen voor staal look kozijnen van aluminium? Dan ben je wél van een goede isolatiewaarde verzekerd. Ondertussen geniet je ook nog van de stoere uitstraling. Wat wil je nog meer?

Steellook kozijn
Steellook kozijn
Steellook kozijn
Aluminium schuifdeur
Aluminium schuifdeur
Aluminium schuifdeur

Configureer uw kozijn!

Wat zijn de nadelen van steel look kozijnen?

Is de keuze voor steel look kozijnen altijd de beste keuze? Nee, dat is niet het geval. Doordat dit niks meer dan alu kozijnen zijn, is het belangrijk om goed naar de volgende nadelen te kijken:

–      Beschadigingen zijn lastig te herstellen. Is er een beschadiging op je stalen kozijnen ontstaan? Dan kun je die beschadiging vaak wel laten herstellen. Bij de steel look kozijnen is dit lastiger. Het is simpelweg lastig om steel look kozijnen te laten herstellen.

–      Relatief prijzig. Wil je de mooiste steel look kozijnen hebben? Dan moet je relatief diep in de buidel tasten. Dit komt onder meer doordat alu kozijnen van zichzelf al relatief duur zijn. Kies je dan ook nog voor kozijnen met steel look? Dan betaal je hier nog iets meer geld voor.

–      Passen niet bij alle woningen. Wil je graag nieuwe steel look kozijnen hebben? Ga dan wel goed na of deze kozijnen wel bij je woning passen. Zeker als je een authentieke woning hebt, kun je je afvragen of steel look kozijnen hier wel mooi bij staan. Wat betreft kozijnen en deuren kun je in ieder geval veel kanten op.

Wat kosten steel look kozijnen?

Wil je graag nieuwe staal look kozijnen hebben? Dan moet je met een behoorlijke investering rekening houden. Deze kozijnen zijn sowieso duurder dan ‘normale’ houten- of kunststof kozijnen.

Wat je precies voor de kozijnen moet betalen, is niet aan te geven. Het uiteindelijke prijskaartje hangt van meerdere aspecten af. Zo maakt het soort kozijn nogal uit; is het een kozijn voor een deur of voor een raam? Dat is uiteraard van belang.

Ook de exacte afmetingen, de afwerking en de montage zijn bepalende factoren. Het is hoe dan ook aan te raden om in de beste steel look kozijnen te investeren. Je verdient deze investering op de lange termijn weer terug.

Zijn steel look kozijnen aanraders?

Ja, steel look kozijnen zijn zeker aanrader. Dit is te danken aan de voordelen van aluminium in zijn algemeenheid, maar ook aan de uitstraling van de steel look kozijnen. Het mooie is dat je ook nog invloed op de uitstraling kunt hebben. Kies je bijvoorbeeld voor zwarte kozijnen in steel look? Dan creëer je een andere uitstraling dan als je voor bruine kozijnen in steel look zou zijn gegaan.

Ten opzichte van stalen kozijnen brengen ze ook veel nadelen met zich mee. Zo zijn stalen kozijnen gevoelig voor corrosie en uitzakken. Hier heb je bij de steel look kozijnen niks mee van doen. Ook zijn stalen kozijnen nóg duurder dan de steel look kozijnen.

Steellook kozijn
Steellook kozijn
Steellook kozijn

Configureer uw kozijn!