Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui zwart

Een stijlvolle aluminium schuifpui zwart

Als u een nieuwe schuifpui wilt laten plaatsen in uw woning, heeft u dan wel eens aan een aluminium schuifpui zwart gedacht? Op uw zoektocht naar een nieuwe schuifpui, zult u vele soorten schuifpuien tegenkomen in allerlei vormen en van diverse materialen. Daarbij moet u rekening houden met de functionele eigenschappen van een schuifpui, zoals hoe isolerend, onderhoudsvrij en hoe sterk is een schuifpui, maar ook welk materiaal en kleur past het beste bij uw woning. Niet voor niets is het gebruik van aluminium tegenwoordig erg populair.

.

aluminium schuifpui zwart

Welk soort schuifpui?

Het soort schuifpui dat u laat plaatsen is natuurlijk erg belangrijk. Een tweedelige schuifpui bestaat uit één glaspui en één schuifdeur en is ideaal voor een kleinere woonkamer. Het mooiste is een schuifpui dat de gehele achterzijde van de woning beslaat, zodat u een fraai overgang heeft van de woning naar de tuin. Als u een grote woonkamer heeft, dan kunt u ook voor een drie- of vierdelige schuifpui kiezen. Daarnaast kiest u de openingswijze van het schuifgedeelte, zoals een hefschuifpui of een kiepschuifpui. Bij een hefschuifpui opent u door middel van een hendel het schuivende gedeelte en bepaald u zelf hoe ver u de deur openzet door de deur met de hendel vast te zetten. Bij een kiepschuifpui kunt u het bewegende gedeelte in de kiepstand zetten. Ideaal als u uw woonkamer wilt luchten zonder dat de pui helemaal open staat.

 

De voordelen van aluminium

Kunststof schuifpuien zijn al jaren zeer populair. Toch hebben schuifpuien van aluminium enkele grote voordelen, wat de reden is voor de stijgende populariteit van aluminium. Hout en kunststof kunnen lijden onder de weersomstandigheden en uv-stralen. Dit is bij aluminium niet het geval. Aluminium is hier veel beter tegen bestand. Naast het feit dat aluminium zeer sterk materiaal is, is het vele malen lichter dan bijvoorbeeld staal. Een aluminium draagconstructie verdraagt ook een veel zwaardere en grotere glaspartij dan kunststof. Verder heeft aluminium een hoge isolatiewaarde en is een schuifpui van aluminium altijd zeer stijlvol om te zien.

 

Een aluminium schuifpui in zwart

Een schuifpui van aluminium geeft uw woning een zeer strak en minimalistische uitstraling. U kunt deze uitstraling versterken door te kiezen voor een zwarte aluminium schuifpui. Hoewel een aluminium schuifpui ook in haar originele kleur en andere kleuren verkrijgbaar is, geeft een zwarte kleur net dat beetje luxe dat uw woning nodig heeft. Een interieurstijl dat momenteel zeer trendy is, is een industrieel interieur. Een zwarte aluminium schuifpui past hier naadloos in. Aluminium is een materiaalsoort dat in deze interieurstijl goed gebruikt kan worden en zwart is één van de hoofdkleuren van een industrieel interieur. Maar ook in andere interieurstijlen zal een aluminium schuifpui in zwart een opvallend element zijn.

aluminium schuifpui in de kleur zwart

Met een zwarte aluminium schuifpui bent u trendy

Een witte kunststof schuifpui kan naar verloop van tijd saai worden. Vervangen zult u uiteraard niet zo gemakkelijk doen en in een andere kleur schilderen is onmogelijk. Een zwarte aluminium schuifpui zal door het gebruik van aluminium en de kleur zwart niet zo snel vervelen. Het is zeer trendy en ook na verloop van jaren, zult u er nog veel plezier aan beleven. Daarnaast geeft u uw woning een zeer strakke, luxueuze en moderne uitstraling. U heeft daarom een goede reden om te kiezen voor een aluminium schuifpui zwart .