Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Aluminium schuifpui zwart beStellen

Een aluminium schuifpui in  de kleur zwart bestellen

Als u op zoek bent naar een stevige schuifpui én die het nodige karakter aan uw woning geeft, dan moet u een aluminium schuifpui zwart bestellen. U combineert hier twee zaken mee, namelijk u kiest voor aluminium als sterk materiaal en de kleur zwart voor een moderne uitstraling. Aluminium is tegenwoordig een steeds meer gekozen materiaal voor schuifpuien, mede door de vele positieve eigenschappen. Daarbij speelt ook het design van een woning een steeds grotere rol. Hierbij is de kleur zwart dan ook een logische keuze.

Waarom kiezen voor aluminium?

Waarom is aluminium vandaag de dag zo populair voor een schuifpui? Ten eerste door de sterkte van het materiaal. Een schuifpui is bedoeld om regelmatig te openen en te sluiten. Sterk materiaal is dan een vereiste. Bewegende onderdelen vormen altijd een risico op het snel stuk gaan. Als uw schuifpui van aluminium is, hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Aluminium is tevens één van de weinige materiaalsoorten dat ondanks de sterkte, zeer licht in gewicht is. De schuifpui openen of sluiten zal u geen moeite kosten. Verder mag u met een aluminium schuifpui rekenen op een schuifpui met isolerende eigenschappen en dat u er geen enkel onderhoud aan heeft. Tenslotte is er natuurlijk de esthetische schoonheid van aluminium. Daarbij is een aluminium schuifpui in zwart in diverse soorten woningen toe te passen.

aluminium schuifpui zwart bestellen

Waarom een zwarte aluminium schuifpui bestellen?

De betekenis van de kleur zwart in een interieur of woning is de afgelopen jaren aan verandering onderhevig geweest. Stond zwart in het verleden nog symbool voor somber en donker, tegenwoordig wordt de kleur zwart geassocieerd met stijlvol en luxe. Zwart kan zelfs aan een interieur worden toegevoegd om warmte te brengen.

Wit is jarenlang de standaardkleur geweest voor kozijnen en schuifpuien. Wit alsmede een houtkleur past goed in wat klassiekere woningen, maar kan te saai zijn voor modern vormgegeven woningen. Sterker nog, uw schuifpui kan geheel wegvallen. Zwart daarentegen, is een opvallende en strakke kleur, dat overigens goed met aluminium samengaat. Uw woning zal met een zwarte aluminium schuifpui een stijlvolle en opvallende uitstraling krijgen.

Aluminium Hef- schuifpui Configureren

Welk soort aluminium schuifpui zwart bestellen?

U heeft de keuze uit diverse soorten schuifpuien. Ten eerste is er de keuze in grootte. Dit is vooral afhankelijk van de grote van uw woonkamer. In een kleine woning kunt u af met een tweedelige schuifpui. Dit bestaat uit een glasdeel en een schuifdeur. Dit is ook optie in een grotere woonkamer, als u niet de gehele achterzijde in glas wilt hebben. Als u dit wel wenst, dan kunt u ook nog kiezen uit een drie- of vierdelige schuifpui.

En hoe wilt u uw schuifpui openen? Een hefschuifpui opent u aan de binnenzijde door een hendel op te heffen. Vervolgens kunt u de deur zover openschuiven als u wilt en met de hendel weer vastzetten. U kunt ook kiezen voor een schuifkieppui. Hierbij moet u de schuifpui eerst naar binnen kiepen, voordat u de pui kunt openschuiven. Hierbij is het ook mogelijk om de schuifpui gesloten te laten, maar wel in de kiepstand te zetten om te luchten. Gaat u een aluminium schuifpui zwart bestellen, dan heeft u voldoende keuzemogelijkheden en bent u gegarandeerd van een moderne en strakke uitstraling .