✅ MONTAGE SCHUIFPUIEN! In de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht is het monteren van schuifpuien mogelijk. Vraag onze voorwaarden en offerte voor montage van schuifpuien aan. ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!

Aluminium hordeur

Wil je de ongedierte in de zomer buiten de deur houden? Dan heb je baat bij een goede hordeur. Wil je binnen het huidige aanbod van hordeuren voor het beste van het beste gaan? Dan is de keuze voor een aluminium plissé hordeur de beste keuze.

Wat is een aluminium hordeur?

Je weet ongetwijfeld al wat een hordeur is. Dit is een deur die je open en dicht kunt doen, waarbij de hor zelf zorgt voor een afsluiting van de deuropening. Doordat de deuropening volledig afgesloten is, hou je insecten probleemloos buiten de deur.

Kies je specifiek voor een hordeur van aluminium? Dan geniet je van een combinatie van een hordeur en kozijn. Het kozijn is van aluminium gemaakt, waarna in dit kozijn een speciale hor geplaatst wordt. Pas nadat het kozijn geplaatst is, kan de hor op de juiste manier geplaatst worden. Dit zorgt er in ieder geval voor dat je de hordeur van aluminium van meerdere voordelen verzekerd bent.

Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur

Wat zijn de voordelen van een aluminium hordeur?

Wil je graag een vaste hordeur of plisse hordeuren van aluminium hebben? Dat is maar al te goed voor te stellen. Door voor een aluminium hordeur te kiezen, geniet je van onderstaande voordelen.

Je houdt de insecten perfect buiten de deur

Met een aluminium hordeur weet je de insecten perfect buiten de deur te houden. Dit is uiteraard te danken aan de hor zelf, maar ook aan de samenstelling van de gehele deur. Een aluminium deur en een hor zijn simpelweg een geweldige combinatie.

Je geniet van een fraaie uitstraling

Met een hordeur van aluminium geniet je ook nog van een fraaie uitstraling. Dit komt onder meer doordat je de deur in elke gewenste ral kleur uit kunt voeren. Ook brengt het gaas een strakke uitstraling met zich mee, welke perfect past bij de strakke uitstraling van de hordeur.

Je hebt alle touwtjes in eigen handen

Kies je voor een aluminium deur met hor? Dan geniet je van de gewenste bediening. Je kunt de deur open doen, waarbij de hor de insecten perfect buiten de deur houdt. Je kunt de deur echter ook dicht doen, waarmee je de koude lucht buiten de deur houdt. Door de deur op de gewenste stand in te stellen, geniet je in ieder geval van de gewenste voordelen.

Voor veel deuren en kozijnen geschikt

Als je een aluminium deur met hor wilt hebben, heb je voldoende mogelijkheden. Zo heb je niet alleen uit meerdere horren de keuze, maar ook uit meerdere soorten deuren. Je kunt kiezen voor een plissé hordeur, voor vaste hordeuren en voor horren voor openslaande deuren.

Overigens moet je ook goed naar de aluminium kozijnen van je woning kijken. Onder meer de afmetingen van deze kozijnen zijn van essentieel belang.

Gaan jarenlang mee

Met een aluminium hordeur geniet je van een lange levensduur. Doordat dit één van de beste weerbestendige materialen is, geniet je van een indrukwekkende levensduur. Aluminium is niet gevoelig voor de weersomstandigheden, is tegen een stootje bestand en blijft jarenlang mooi. De investering in een kozijn van aluminium is dan ook een logische investering.

Keuze uit verschillende horren

Je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende horren. Zo kun je uit meerdere kleuren van het gaas kiezen, maar ook uit meerdere structuren van het gaas. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gaas met hele kleine gaatjes, waardoor ook de kleinste insecten perfect buiten de deur blijven.

Wat zijn de nadelen van een aluminium hordeur?

Is de keuze voor een aluminium hordeur nu altijd de beste keuze? Nee, dat is niet zozeer het geval. Bij een hordeur van aluminium moet je met de volgende nadelen rekening houden:

–      Een aluminium hordeur is relatief prijzig. Wil je zo min mogelijk geld aan je horren uitgeven? Dan is een aluminium hordeur niet per sé de beste keuze. Voor een hordeur van aluminium betaal je namelijk relatief veel geld.

–      Een aluminium hordeur is licht van gewicht. Een kenmerk van aluminium is dat het zeer licht van gewicht is. Heb je graag openstaande deuren? Dan moet je er rekening mee houden dat een deur van aluminium eventueel kan gaan klapperen. Dat kan als erg vervelend ervaren worden.

–      Niet voor alle woningen geschikt. Het is ook een feit dat een aluminium hordeur niet voor alle woningen geschikt is. Heb je bijvoorbeeld een woning met een landelijke uitstraling? Dan is een hordeur van aluminium niet de beste optie voor je.

Voor wie is een aluminium hordeur geschikt?
Wil je graag de muggen buiten de deur houden? Dan heb je baat bij een goede hordeur. Met name als je een woning met een moderne uitstraling hebt, is een aluminium hordeur de beste keuze. Aluminium heeft een strakke uitstraling en past hierdoor perfect bij een moderne woning.

Dit betekent echter ook dat aluminium minder bij andere woonstijlen past. Heb je bijvoorbeeld een landelijke woning? Dan is een aluminium hordeur minder aan te raden.

Wil je graag zo lang mogelijk van je horren genieten? Dan is een hordeur van aluminium zeer zeker aan te raden. Zoals hierboven al gesteld, gaat een hordeur van aluminium immers erg lang mee.

Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur

Wat kost een aluminium hordeur?

Wil je graag investeren in aluminium kozijnen met horren? Dan moet je fors in de buidel tasten. Dit komt onder meer doordat aluminium duurder materiaal is dan veel andere materialen. Dat uit zich in een hogere kostprijs voor de hordeur van aluminium.

Wat je dan precies voor een aluminium hordeur moet betalen, is lastig aan te geven. De uiteindelijke kosten zijn namelijk van talloze factoren afhankelijk:

–      Soort deur. Wil je een plissé hordeur hebben? Of wil je andere soorten hordeuren hebben? Dit is één van de belangrijkste zaken waar je op voorhand over na moet denken. Per soort hordeur moet je met een ander kostenplaatje rekening houden.

–      Soort gaas. Je hebt ook nog met het soort gaas te maken. Als je voor het allerbeste horgaas wilt gaan, moet je hier meer geld aan uitgeven. Je hebt in ieder geval in het huidige assortiment keuze uit meerdere soorten gaas. Check dit daarom even goed.

–      Afmetingen. De afmetingen van de deur en het frame zijn ook bepalend voor de uiteindelijke kosten. Check daarom bij meerdere partijen de prijzen, zodat je een goede vergelijking kunt maken.

–      Montage. De aluminium hordeur moet uiteraard ook gemonteerd worden. Voor het monteren moet je rekening met bepaalde kosten houden, maar deze kosten lopen per monteur aanzienlijk uiteen.

Is een aluminium hordeur aan te raden?

Ja, een aluminium hordeur is zeker aan te raden. De hordeur ziet er strak uit, doet zijn werk perfect en gaat ook nog eens jarenlang mee. Je kunt bovendien de deur in elke gewenste kleur uitvoeren. Sowieso heb je veel keuze, aangezien je ook uit meerdere soorten gaas kunt kiezen.

Besluitend

Een hor voor een schuifpui is een ideale oplossing om insecten buiten te houden terwijl je toch van frisse lucht kunt genieten. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, zoals een hor schuifpui, een hor voor een harmonicadeur, hordeuren voor een schuifpui en een inzethor voor een schuifpui.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een plissé hor voor een schuifpui, wat zowel praktisch als stijlvol is. Voor extra gebruiksgemak en functionaliteit is een dubbele plissé hordeur een goede optie.

Of je nu kiest voor een plissé hor of plissé hordeuren, ze bieden allemaal effectieve bescherming tegen insecten. Als je een dubbele schuifpui hebt, is het aan te raden om te kiezen voor dubbele schuifpuien met hordeuren, zodat je een insectenvrije omgeving kunt creëren.

Een schuifdeur hor is de perfecte aanvulling op uw huis voor ongestoord genieten van frisse lucht. Met een hor schuifdeur houdt u insecten buiten en laat u de natuur binnen. Een schuifpui hor biedt naadloze bescherming, terwijl een hordeur schuifpui een elegante barrière vormt tegen ongewenste gasten.

Een schuifpui met ingebouwde hor biedt een uitstekende insectenwering, en je kunt ook kiezen voor diverse andere opties zoals plissé horren, een stevige aluminium hordeur of zelfs een dubbele hor, afhankelijk van je voorkeuren, terwijl deze horren naadloos op het kozijn gemonteerd worden, zelfs  op een schuine onderdorpel

Kies voor een plissé hor schuifpui voor een stijlvolle en praktische oplossing. Bij het overwegen van een nieuwe hor voor uw dubbele schuifpui, adviseren wij ten zeerste de duurzame en functionele opties. Breng comfort en gemak naar uw leefruimte met de juiste hor, een essentiële toevoeging voor elk huis.

Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur

Configureer uw kozijnen!

Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium hordeur
Aluminium schuifpui zelf plaatsen

Configureer uw kozijnen!