Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium vouwdeuren prijzen

Aluminium vouwdeuren prijzen & tips

Ben je benieuwd naar aluminium vouwdeuren prijzen? Dat begrijpen we, want je zoekt kwaliteit tegen een scherpe prijs. Aluminium vouwdeuren zijn een goede investering voor de lange termijn. Het frame van je vouwwand heeft namelijk vrijwel geen onderhoud nodig. Dit bespaart je een hoop tijd en geld. In tegenstelling tot hout rot het materiaal niet weg door regen en vocht. Een aluminium vouwwand is een geweldige eyecatcher voor je huis, uitbouw of terrasoverkapping. In deze blog leggen we je graag uit waarom. We geven je een aantal handige tips waarmee je je woning een flinke boost geeft!

Vouwdeuren: trendy en gebruiksvriendelijk

Vouwdeuren zijn een goede keuze voor iedere woningbezitter. Ze zijn makkelijk open en dicht te doen, en dankzij de grote raampartijen profiteer je optimaal van extra lichtinval. Niet alleen prettig in het zomerseizoen, maar ook in de donkere maanden. Het is namelijk heel belangrijk om voldoende daglicht te krijgen. Aluminium vouwdeuren ogen modern en zijn strak afgewerkt. Een must-have voor in nieuwbouw huizen, maar ook ideaal om een hedendaagse touche te geven aan een oud(er) pand. Je schuift ze snel en gemakkelijk open en dicht wanneer jij dat wil. Met een aluminium vouwwand ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid.

aluminium vouwdeuren prijzen

Overal toepasbaar

Aluminium vouwdeuren kunnen ingebouwd worden op een plek naar keuze. Je ziet ze het vaakst als wand tussen een woonkamer en achtertuin. Door het glas heen lijkt het net alsof je in je tuin zit. In de zomer zullen de vouwdeuren vaak opengaan. Zie je jezelf al ontbijten, lunchen, borrelen en dineren op je terras? Om voor je gevoel nóg meer ruimte te creëren is het beste om binnen en buiten dezelfde vloer aan te leggen, zodat je huis en je tuin één geheel vormen. Vooral uitbouwen of terrasoverkappingen lenen zich hier uitstekend voor. Je kunt aluminium vouwdeuren namelijk perfect in een uitbouw of terrasoverkapping laten bouwen!

Waarom aluminium?

Het gebruik van aluminium kozijnen en vouwdeuren wordt steeds populairder, en het is de verwachting dat deze trend zich de komende jaren voortzet. Het grootste voordeel van aluminium is dat het een sterk materiaal is. Het kan grote raamoppervlaktes dragen en trekt zich niets aan van extreme weersomstandigheden. Temperatuurschommelingen, regen, noem maar op… Aluminium kan het allemaal aan! Daarnaast is aluminium makkelijk in onderhoud, duurzaam en milieuvriendelijk. Je hebt er eigenlijk bijna geen omkijken naar. Ideaal voor drukke gezinnen die op zoek zijn naar een makkelijke oplossing.

Leuke ideeën ter inspiratie

Wist je dat je een aluminium vouwwand helemaal naar eigen wens kunt samenstellen? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er een zelfstandige deur of raam in te verwerken. Verder zijn vouwdeuren niet alleen geschikt als naadloze overgang tussen je huis en tuin. Ze zijn ook perfect als wand tussen je appartement en balkon. Pak er een lekker drankje bij, zet wat hapjes op tafel en geniet samen met vrienden en familie… Neem direct contact met ons op voor aantrekkelijke aluminium vouwdeuren prijzen.