WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
Reviews Aluminiumschuifpuionline

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Goedkope aluminium voordeur

Wanneer mogen we spreken van een goedkope aluminium voordeur

 

De vraag wanneer we mogen praten over een goedkope aluminium voordeur is niet zeer duidelijk. Laten we op deze vraagstelling antwoorden met enige realistische cijfers.  De leverprijs van een voordeur bestaande uit glas en met een gemiddelde breedte van 1 meter op 2,3 meter hoogte ligt rond de 1000 euro in basisuitvoering. Wanneer je kiest voor een deurpaneel in deze voordeur zit het bedrag rond de 1800 euro. Als kort antwoord op de vraag wat is nu een goedkope alu voordeur? Wel, alles wat onder deze gemiddelde waarde zit.

Wat maakt een aluminium voordeur goedkoop

 

Hoe duur of goedkoop een voordeur wordt, hangt af van diverse punten. Net zoals bij de aankoop van een wagen kan je bij aluminium voordeuren ook kiezen tussen de prestige merken en de doorsnee goede kwaliteitsmerken . Een Mercedes betaal je ook meer dan een Fiat. Ga je bovendien ook nog voor alle mogelijke opties dan drijf je de prijs uiteraard op . Belangrijk bij de keuze van een voordeur is een degelijk profiel met uitstekend hang – en sluitwerk. Een optimale beveiliging en  er visueel goed uitziend

Goedkope aluminium voordeur

Zijn zulke alu deuren minder van kwaliteit

 

Een steeds terugkomende vraag hierbij is of deze deuren gemaakt uit aluminium, al of niet voordien van glas of een deurpaneel, minderwaardig zijn van kwaliteit. Wanneer een bedrijf een waarborg geeft van 15 jaar denk ik niet dat ze prul verkopen. De meeste bedrijven die voordeuren vervaardigd uit aluminium minder duur aanbieden zijn bedrijven die in grote massa produceren. Zulke bedrijven kopen hun profielen, glas en panelen aan bij één grote fabriek en verzorgen de assemblage geheel zelf.  Tevens richten ze zich tot een beperkter aantal voordeurmodellen. Dit om de prijs te drukke en  te kunnen inspelen op de hedendaagse trend.

 

Aluminium Voordeur Configureren

Hoe zit het met de garanties bij goedkope aluminium voordeuren

Bij aluminium deuren kan er in principe weinig fout gaan. De alu profielen opgebouwd uit 3 luchtkamers en voorzien van 2 thermische onderbrekingen hebben nooit problemen. Voeg hier een gekend merk van hang- & sluitwerk toe en de nazorg wordt herleid tot 0%. Optioneel een mooi design paneel, inbouw of opbouw en je woning straalt door deze fraaie goedkope aluminium voordeur.

Een aluminium voordeur een perfecte keuze

Ik hoor je al afvragen. Waar kan ik deze leveranciers vinden en ben ik zeker van al deze prachtige voordelen. Even googelen, goed lezen en uiteraard de prijzen vergelijken. Er zijn voldoende producenten te vinden die heel mooi producten online aanbieden aan bijzonder aantrekkelijke prijzen. Alvast veel succes in de zoektocht naar een moderne, strakke en hippe goedkope aluminium voordeur.