✅ Bezoek onze website elke dag tussen 15 en 17 uur en mis nooit meer een topaanbieding. Minimaal 5 superaanbiedingen per maand. STAY TUNED! ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!
WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
Reviews Aluminiumschuifpuionline

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Aliplast aluminium vouwwand

Een Aliplast aluminium vouwwand of harmonicadeur is de perfectie manier om de woning te verbinden met de tuin. De vouwwand straalt een en al klasse uit en is geschikt voor bijna iedere type woning, kantoor, school, appartement of restaurant. Bij mooi weer kan men de flexibele deur helemaal openzetten op verschillende manieren, doordat hij zowel binnen-als buiten gedraaid kan worden. Maar ook met een overkapping, uitbouw of serre kan de op maat gemaakte deur met slecht weer (gedeeltelijk) worden opgedaan. Voor iedere leefsituatie kan men kiezen uit de juiste dorpel profiel, zoals bijvoorbeeld een vlakke onderdorpel, zodat mensen met een beperkte mobiliteit makkelijk naar binnen of buiten kunnen, wat voor de horeca een must is.
Aliplast aluminium vouwwand

Unieke strakke uitstraling

Het plaatsen van de Aliplast aluminium harmonicadeur is de investering dubbel en dwars waard. Met de deur haal je een duurzaam product in huis of bedrijf wat ongeveer veertig tot vijftig jaar meegaat. Hij is onderhoudsarm en verkrijgbaar in diverse kleuren. Aliplast biedt een kleurgarantie van 25 jaar aan, waaronder kleurstabiliteit en UV resistentie. Door de unieke strakke uitstraling past hij perfect in een supermodern huis, maar kan ook in een karakteristieke oude woning mooi op zijn plek staan. De ruime sfeer die men wilt creëren kan op vele manieren. De vouwwand is licht van gewicht, maar heeft een sterke structuur, waardoor hij bijna overal makkelijk te plaatsen is.

De voordelen van een Aliplast aluminium vouwwand

Naast de zware testen waaraan een Aliplast vouwwand aan is onderworpen, zijn deze voordelen naar boven gekomen:

 • Volledig 100% lichtinval
 • Efficiënt gebruik van ruimte
 • Lange levensduur en milieubesparend
 • Gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren voor ouderen en kinderen
 • Onderhoudsarm
 • Geluidwerend
 • Isolerend
 • Inbraakwerend en brandveiligheid
 • Groot aanbod aan kleuren
 • Modern en luxe uitstraling
 • In zijn geheel of gedeeltelijk te openen

 

Aluminium Vouwwand Configureren

Een serre van Aliplast vouwwand

Met een aluminium vouwwand van Aliplast serre beleeft men optimaal comfort en vrijheid. De elegante en moderne uitstraling staat voor hoge kwaliteit en vakkennis. De aluminium vouwwand zorgt voor een natuurlijke overgang naar de serre en naar de woonruimte. In elk seizoen kan men door de vouwwand van de serre genieten. De serre draagt ook bij aan milieuvriendelijkheid, door energie te besparen. De Aliplast vouwwand is tevens getest op veiligheid, zoals brandveiligheid en inbraakwerend en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Zelf monteren of laten doen

Mensen die een beetje handig zijn kunnen zelf de Aliplast aluminium vouwwand in elkaar zetten, mits er iemand bij is om te helpen. Een aluminium vouwwand zelf monteren kan een moeilijke klus zijn, omdat het precisiewerk is door de kwetsbare onderdelen en de plaatsing van de wand complex is. Door een erkend bedrijf in te schakelen heeft men de garantie, betrouwbaarheid en de service dat het snel en professioneel geplaatst wordt. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de voorwaarden.