WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
Reviews Aluminiumschuifpuionline

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Goedkope aluminium vouwwand

Een goedkope aluminium vouwwand

Een goedkope aluminium vouwwand maakt van het woongedeelte en de tuin één. Ben je op zoek naar een manier om jouw woning op te knappen en een andere uitstraling te geven? Dan is deze nieuwe wand sowieso de investering waard! Een aluminium vouwwand heeft veel verschillende voordelen, is eenvoudig te installeren en biedt talloze mogelijkheden op gebied van inrichting en uitstraling. Kies voor deze investering en laat je verrassen door het verhoogde woongenot.

Voordelen van een aluminium vouwwand

Een vouwwand wordt ook wel harmonicadeuren genoemd. Deze deuren hebben een aantal voordelen ten opzichte van de veelgebruikte openslaande deuren. Daarnaast zijn er ook een aantal algemene voordelen die een aluminium vouwwand met zich meebrengt:
Een aluminium vouwwand zorgt voor meer licht en lucht. De ramen creëren een open indeling en geven de illusie van een grotere woonkamer. Daarnaast maak je met deze deuren van huis en tuin één. ’s Zomers wandel je zo van binnen naar buiten en andersom.

Goedkope aluminium vouwwand
Er zijn verschillende soorten vouwdeuren, maar kies je voor de aluminium variant dan geniet je van:

  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur
  • Stoere industriële uitstraling
  • Veel keuze op gebied van kleuren en afwerkingen

Aluminium vouwwand installeren

Het installeren van een aluminium vouwwand is niet eenvoudig. Je kunt het natuurlijk zelf proberen, maar het is verstandig hier een ervaren monteur voor in te huren. Een duo van 2 ervaren monteurs zijn gemiddeld ongeveer één dag bezig met het installeren van een vouwwand. Houd hierbij wel rekening met het feit dat de muur dan al helemaal klaar moet zijn. Zitten er nog oude deuren in de wand of moet er een stuk muur gesloopt worden? Dan duurt het doorgaans langer. Dit zijn klusjes die je eventueel ook zelf kan doen voordat de monteur langskomt.

 

Aluminium Vouwwand Configureren

Talloze keuzes

Het leuke aan een aluminium vouwwand is dat deze deur in veel verschillende uitvoeringen komt. Kies je favoriete kleur of match de deur bij je interieur. Daarnaast zijn er verschillende opties op gebied van verf: kies bijvoorbeeld voor een matte look of juist hoogglans.

Een vouwwand zorgt ervoor dat woonkamer/keuken en tuin één geheel worden. Daarom kiezen de meeste mensen voor kleuren als zwart, donkerblauw of antraciet. Deze donkere kleuren vallen bijna weg in de muur en geven het geheel een rustige uitstraling. Heb je een kleurrijk huis of wil je dat de deuren juist opvallen? Bestel dan een gekleurde deur: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een goede investering?

Veel mensen kiezen voor vouwwanden om hun woongenot te verhogen. Maar wist je dat investeren in een vouwwand nog een groot voordeel heeft? Het installeren van harmonicadeuren verhoogt vrijwel altijd de woningwaarde. Een goed geïnstalleerde wand is voor vrijwel iedere koper een pre. Het aluminium heeft een stoere uitstraling en past bij ieder interieur. Overweeg je de aanschaf van een aluminium vouwwand? Vraag dan een expert naar de opties. Er zijn verschillende aanbieders met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor heb je altijd een goedkope aluminium vouwwand van hoge kwaliteit.