Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Belgische aluminium schuifpui

Waarom kiezen voor een Belgische aluminium schuifpui

Een Belgische aluminium schuifpui is een echte meerwaarde voor je huis. Het creëert meer licht, het grote raam kan overdag het overgrote deel van je woonkamer verlichten met natuurlijk daglicht. Er ontstaat meer ruimte doordat je openslaande deuren vervangt door een schuifdeur. Door deze schuifdeur volledig open te schuiven ontstaat er meer ruimte in je woonkamer en nemen de deuren geen ruimte meer in beslag. Daarnaast komt er meer frisse lucht je huis in. Vooral na een warme zomerdag is het lekker om de deur helemaal open te zetten en het huis goed door te laten luchten.

Voor de uitstraling, het onderhoud en de prijs is het wel van belang welk materiaal je kiest. Een Belgische aluminium schuifpui is om meerdere reden een zeer geschikte schuifpui voor het creëren van deze meerwaarde voor je huis.

Uitstraling Belgische aluminium schuifpui

Een Belgische aluminium schuifpui heeft een strakke uitstraling en past daarom goed in moderne, of strak ingerichte woningen. De strakke uitstraling en het vele licht dat de woonkamer binnen komt door de schuifpui, geeft je woning een echte meerwaarde. Een aluminium schuifpui zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling van je huis.

Materiaal

Het aluminium materiaal is erg licht in gewicht, hierdoor doe je de schuifpui gemakkelijk open en weer dicht. Daarnaast is aluminium onderhoudsarm, stevig en duurzaam waardoor het materiaal lang mee gaat. De stevigheid van dit materiaal maakt het zeer geschikt voor grote ramen.

Belgische aluminium schuifpui

Aluminium, hout of kunststof?

Naast aluminium schuifpuien bestaan er ook houten en kunststof schuifpuien. Hout en kunststof zijn op korte termijn goedkopere alternatieven, maar op lange termijn niet omdat een aluminium schuifpui langer meegaat en onderhoudsarm is.

Daarnaast is de uitstraling van hout en kunststof minder modern en elegant als bij aluminium en is het gewicht zeker een voordeel. Doordat aluminium licht in gewicht is, wordt het voor ouderen of kinderen makkelijker de schuifpui open te maken.

Prijs

De prijs van een aluminium schuifpui ligt wat hoger dan de prijs van schuifpuien van andere materialen. Maar dit is een investering die het zeker waard is. De schuifpui heeft een langere levensduur, waardoor het op lange termijn juist geld bespaart. Daarnaast is aluminium onderhoudsarm materiaal en bespaar je dus kosten voor het onderhoud van je schuifpui.

Kortom, niet alleen vanwege de elegante en moderne uitstraling is een aluminium schuifpui een goede keus. De duurzaamheid van het materiaal, het lichte gewicht en minimale onderhoud maken deze Belgische aluminium schuifpui de beste keus.