WIJ HELPEN U GRAAG!

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere aluminium kozijnen nodig dan u hier op onze site aantreft? Neemt u dan even contact met ons op.

Vrijblijvende offerte.

085 301 0 113

Beoordelingen
Reviews Aluminiumschuifpuionline

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Aluminium voordeur online bestellen

Wil je een aluminium voordeur online bestellen? Kies dan voor betaalbare topkwaliteit!

Een aluminium voordeur online bestellen is inmiddels al enkele jaren helemaal hot in Nederland. Dat heeft vooral te maken met de uitmuntende voordelen en kenmerken van dit type deur. Daarbij is een aluminium voordeur online bestellen erg gemakkelijk en voordeliger dan ook. Maar hoe zit het precies met die aluminium deuren? Waarom kiezen steeds meer particuliere woningeigenaren voor een aluminium deur in plaats van hout of kunststof? Wat zijn de bijzondere pluspunten die een aluminium deur te bieden heeft eigenlijk? In dit blogartikel zetten we voor je uiteen waarom een aluminium voordeur via internet bestellen een van de slimste dingen is die je kunt doen!

vleugeloverdekkende voordeur model 4

Snelle levering bij een aluminium voordeur online bestellen

Als grootste meerwaarde van een aluminium voordeur bestellen geldt het feit dat deze deuren gemakkelijk op maat via onze webshop besteld en snel geleverd kunnen worden. En natuurlijk in het formaat en in de stijl die jij wilt! In onze collectie vind je tal van aluminium deuren in allerlei stijlen en profielen. Of je nu een deur met een strakke afwerking wilt in de kleur wit of gaat voor een deur met een glasraam erin: er zijn mogelijkheden in overvloed die passen bij jouw ideeën en wensen.

Deuren met een uitstekende isolatiewaarde en lange levensduur

De meeste voordeuren staan niet echt bekend als deuren met een hoge isolatiewaarde. Kies je voor een voordeur van aluminium, dan ben je verzekerd van een voordeur die goed isoleert. Op meerdere niveaus: aluminium voordeuren garanderen een prima thermische isolatie, doordat ze warmte vasthouden en de kou buiten houden. Maar ook geluiden worden door de deur, die van een isolerend profiel is voorzien, gedempt.

De isolatiewaarde van een aluminium voordeur is met 1,3 W/m² K hoger dan die van kunststof deuren, die een gemiddelde waarde van 1,2 W/m² K hebben. Daarbij komt nog het pluspunt van aluminium deuren er tientallen jaren tegenaan kunnen. Kies je voor een deur van aluminium, dan gaat deze met gemak 40 jaar probleemloos mee. De levensduur van kunststof voordeuren ligt gemiddeld zo’n tien jaar lager. Verder zijn aluminium voordeuren die je online kunt kopen licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te openen en te sluiten.

Aluminium Voordeur Configureren

Een deur die veiligheid garandeert

Een aluminium deur die je online koopt, is een garantie op een deur die op meerdere vlakken veilig in gebruik is. Aluminium deuren zijn enorm robuust en niet te forceren. Mochten onverlaten proberen om jouw woning binnen te dringen, dan gaat dat via een aluminium voordeur in elk geval niet lukken. Veilig aan aluminiummateriaal is ook het feit dat aluminium een brandwerend en brandvertragend effect heeft. Dat is ook een belangrijke reden dat openbare gebouwen en bedrijven vaak voorzien zijn van sterke aluminium voor- en tussendeuren. Ten slotte zijn deuren van aluminium goed weerbaar tegen wisselende temperaturen en weersomstandigheden. De deuren krimpen niet en zetten evenmin uit.

Stel jouw deur op maat samen en bestel deze online

Via onze online webtool kun je jouw deur op maat laten ontwerpen, in de kleuren en stijl – met of zonder glas – die je voor ogen hebt. Bestellen is snel geregeld, tegen een aantrekkelijke prijs. Mocht je vragen hebben, contacteer dan gerust onze klantenservice voor hulp!