Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

 

Andere Kozijnen Offerte?
Vraag Gratis offerte AAN!

Zwarte Aluminium Schuifpui

De charme en voordelen van een zwarte aluminium schuifpui

Schuifpuien in allerlei soorten en maten en dan vooral de zwarte aluminium schuifpui worden steeds populairder. Als het aankomt op schuifpuien, is er in Nederland een ontwikkeling waar te nemen waarbij de aluminium schuifpui steeds populairder wordt onder huiseigenaren en eigenaren van (bedrijfs-)panden. Of het nu een witte, grijze of zwarte aluminium schuifpui betreft: in vergelijking met kunststof of hout heeft het materiaal aluminium diverse voordelen. Welke zijn deze precies? En wat zijn de mogelijkheden als het gaat om aluminium schuifpuien?

Zwarte Aluminium Schuifpui

Waarom kiezen voor een aluminium schuifpui?

Een witte, grijze of zwarte aluminium schuifpui of een andere kleur schuifpui plaatsen heeft meerdere voordelen. De grootste is wellicht dat een aluminium schuifpui een enorm groot glasoppervlakte kan dragen. Doordat aluminium schuifpuien robuust en sterk zijn, kunnen ze moeiteloos grote glasplaten dragen. In de tweede plaats is een aantrekkelijk voordeel van aluminium kozijnen dat ze sterk en duurzaam zijn. Een aluminium schuifpui gaat feitelijk een leven lang mee. En qua gewicht hoef je je geen zorgen te maken, want aluminium is lichter dan je denkt. Weer een ander voordeel is dat een zwart aluminium schuifpui goed isoleert.

Verder ziet een eigentijdse schuifpui van aluminium er modern en strak uit en is in allerlei uitvoeringen en profielen verkrijgbaar. Ook interessant is, dat is de reden dat de meeste mensen een aluminium schuifpui kopen, het feit dat je van de woonkamer en het tuinterras snel één geheel kunt maken bij lekker weer. Je doet de schuifpui open en klaar is Kees: je verbindt de woonkamer met het terras en/of de tuin. Zo simpel is het!

Ten slotte zijn aluminium schuifpuien gemakkelijk schoon te houden. Het onderhoud stelt weinig voor. Enkele keren per jaar de schuifpui reinigen met een allesreiniger, of gewoon met een vochtige doek, volstaat om de pui mooi en glanzend te houden.

 

Aluminium Hef- schuifpui Configureren

Ideaal om een zee aan licht te creëren in je woning

Doordat een zwarte aluminium schuifpui sterk en robuust is, kunnen er grote glasplaten in gezet worden. En daardoor komt er veel licht de woning binnen. En dat extra licht heeft diverse voordelen. Niet alleen lijkt de kamer hierdoor groter en ruimer. Ook zorgt het extra licht voor een besparing op de energierekening. Want de verlichting hoeft minder vaak en lang aan. Daarbij is natuurlijk voordelig dat er met het zonlicht ook extra warmte binnenkomt. Op die manier kun je dus ook nog eens op de energierekening besparen. En dat is gewoon mooi meegenomen

Welke mogelijkheden zijn er qua  zwarte aluminium schuifpuien?

Er bestaan in principe drie hoofdsoorten aluminium schuifpuien. De eerste is de standaard schuifpui beweegbare delen. Een andere variant is de aluminium pui met openklapbare deuren. Verder is er nog de draaikiepraam schuifpui. Deze pui kun je niet alleen openschuiven maar ook op de kiepstand zetten. Verder kun je bij elk van dit soort aluminium puien voor extra opties kiezen, zoals ventilatieroosters, driedubbel of dubbel glas, zonwering of raamdecoratie. Qua profielen en vormen is er ook het nodige qua keuzemogelijkheden. Bekijk alle opties en vraag online een vrijblijvende offerte voor een zwarte aluminium schuifpui aan.