Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Dubbele aluminium schuifpui

Een stijlvol interieur dankzij de dubbele aluminium schuifpui

Wil jij ook graag een stijlvol interieur? Dan is het misschien een goed idee om te kiezen voor een dubbele aluminium schuifpui. Een dubbele schuifpui geeft een mooie en elegante uitstraling aan je woning en past goed bij elk soort interieur! Maar hoeveel kost zo’n schuifpui juist?

Wat is dat juist een dubbele schuifpui?

Een dubbele schuifpui heeft een gedeelte dat vast zit en een gedeelte dat open kan. Dat is handig want zo spaar je ruimte uit en laat je het licht goed binnenvallen. Ook creëert zo’n schuifpui een mooie overgang tussen het buiten en binnen gedeelte van je woning.

Wat zal het je kosten?

De kosten van zo’n dubbele schuifpui hangt natuurlijk af van de grootte van de schuifpui en het materiaal waaruit het gemaakt werd. Een aluminium schuifpui hoort bij de duurdere prijsklasse, maar is wel erg kwaliteitsvol en duurzaam. Ook iets om rekening mee te houden!

Een voorbeeldje van wat de kosten zo ongeveer zullen zijn:

Een dubbele schuifpui van zo’n 2 op 2.20 meter zal je tussen de 1400 en 2400 euro kosten. Daarnaast moet je nog rekening houden met de kosten voor het inmeten, die liggen tussen de 95 en 145 euro. Hou ook rekening met de plaatsingskosten, dit ligt gemiddeld tussen de 500 en 2000 euro.

Een dubbele schuifpui van aluminium is dus niet goedkoop, aluminium is zelfs het duurste materiaal dat je kunt kiezen maar er zijn ook veel voordelen aan aluminium. Aluminium is sterk en duurzaam materiaal en gaat dus langer mee dan de andere varianten. Met een enkele frame kan je een grote glaspartij voldoende ondersteunen, waardoor het een mooi uitzicht heeft.

Hoe kan je geld besparen op een dubbele schuifpui?

Op alles kan je geld uitsparen, dus ook op een dubbele schuifpui. Daarvoor kan je het best een kijkje nemen naar de opbouw van de totaalprijs. De schuifpui is de grootste kost, daarna betaal je ook plaatsingskosten en voorrijkosten. Het beste kun je dus geld besparen op de schuifpui zelf.

dubbele aluminium schuifpui

Dit doe je door goed marktonderzoek te doen en eventueel te kijken op de verschillende online marktplaatsen. Je kan bijvoorbeeld kosten besparen door de schuifdeur zelf te plaatsen, maar dan moet je wel al goede kennis van zaken hebben. Door het zelf te plaatsen kan je hoogstens zo’n 25 procent uitsparen. Lukt het je niet om de dubbele schuifpui volledig zelf te installeren? Dan kan je de arbeidsuren doen minderen door zelf hulp te bieden waar mogelijk.

Ook op het model van de dubbele aluminium schuifpui kan je geld besparen. kies je voor een hefschuifpui? Dan zal je meer neertellen dan voor een draai-kiep schuifpui! Ook op het glas dat je kiest kan je besparen. Ten slotte is het altijd verstandig om verschillende offertes met elkaar te vergelijken, om de beste prijs te kunnen krijgen. Er bestaan online gratis vergelijkingstools die je hiermee kunnen helpen.

Een aluminium schuifpui is dus eigenlijk een investering. Met een dubbele aluminium schuifpui krijgt je huis een luxueuzere uitstraling en ook de waarde van je huis gaat meteen omhoog.