Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui Amsterdam

Een betrouwbare aluminium schuifpui in Amsterdam kopen? De pluspunten & opties

 

Uw woning in Amsterdam opknappen? Kies voor een aluminium schuifpui!

Veel woningen in Amsterdam zijn al decennia – en in de binnenstad vaak eeuwen – oud. Een periodieke opknapbeurt om te voorkomen dat uw woning een bouwval wordt, is dan periodiek noodzakelijk. Heeft u oude houten kozijnen aan de achterzijde van uw woning in Amsterdam, dan is de keuze voor een aluminium schuifpui Amsterdam aan te raden. U bent dan direct van uw oude rotte kozijnen af én creëert met het plaatsen van een sterke en duurzame schuifpui veel extra woonplezier. Maar waarom zou u kiezen voor aluminium en niet voor ander materiaal? Wat zijn nu de pluspunten van aluminium kozijnen en schuifpuien in huis? En welke opties heeft u?

Een aluminium schuifpui Amsterdam kopen: een verstandige keuze!

Een aluminium schuifpui aanschaffen voor uw verouderde woning in Amsterdam is een slimme keuze. Maar ook als u een nieuwe woning gaat bouwen of ontwerpen, kunt u het beste kiezen voor een aluminium schuifpui Amsterdam. Een eerste pluspunt is het lage gewicht van aluminium. Anders dan houten schuifpuien is een aluminium pui relatief licht. En hierdoor kan de pui eenvoudig en soepel worden geopend.

In de tweede plaats is een groot pluspunt van aluminium de enorme kracht van het materiaal. Doordat deze puien bovengemiddeld sterk zijn, kunt u er enorme glasplaten in plaatsen. Ook dubbel en driedubbel glas met een groot oppervlakte. Zo haalt u niet alleen lekker veel licht in huis, maar isoleert u de woning ook perfect door meerde glaslagen te gebruiken. Een gemakkelijke manier dus om energie te besparen: er komt immers meer zonlicht en warmte via de zon binnen, terwijl het dikke glas uw woning een stuk beter isoleert.

Aluminium schuifpui Amsterdam

Qua onderhoud hoeft u niet veel te doen & lange levensduur

Een van de grootste redenen om een aluminium schuifpui in huis te halen, is voor Amsterdammers het beperkte onderhoud van dit type materiaal. Dat is een ander groot pluspunt van aluminium schuifdeuren. Als u een drukke baan en/of gezinsleven heeft, wilt u natuurlijk liever niet te veel tijd kwijt zijn aan uw woning. Kies dan voor aluminium, want dit is eenvoudig schoon te houden. Daarbij is, een vierde pro, positief dat aluminium enorm lang meegaat. Het schuren en verven van de kozijnen, zoals bij hout nodig is, kunt u aan u voorbij laten gaan. Dat scheelt honderden euro’s verfkosten én natuurlijk ook veel tijd en energie!

Mogelijkheden om uw schuifpui te personaliseren

Als Amsterdammer heeft u natuurlijk een eigen smaak en stijl. En wilt u een schuifpui die past bij uw smaak en de uitstraling van uw woning. Met aluminium puien van een goede fabrikant is dit zo geregeld en kunt u de schuifpui exact volgens uw wensen laten samenstellen. Denk hierbij aan specifieke kleuren, ventilatierooster, een schuifpui in twee of drie delen, eventueel een kiepraam-constructie en het type glas. Maar ook is er de mogelijkheid om te opteren voor screens, rolluiken of specifieke schuifpuien met extra dunne profielen. Uw wensen staan centraal!. Laat u daarom goed adviseren door een professionele kozijnenleverancier .