✅ Bezoek onze website elke dag tussen 15 en 17 uur en mis nooit meer een topaanbieding. Minimaal 5 superaanbiedingen per maand. STAY TUNED! ✅ Slechts 10 % aanbetaling - saldo bij levering ✅ Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit kozijnen!
Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00. tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

2-delige aluminium vouwwand

Een 2-delige aluminium vouwwand plaatsen dient  met de nodige zorg te gebeuren. Maar voordat we verdergaan is het goed om stil te staan bij wat een vouwwand precies is. In principe kan er al de naamgeving min of meer al worden afgeleid wat een vouwwand is. Een vouwwand is een wand die opengaat als een harmonica. Het laten bevestigen van zo een vouwwand kun je voor verschillende ruimtes gebruiken. Een elegante uitstraling is wat zo een vouwwand teweeg brengt wanneer je het laat zetten voor je ruimte. Er kan uit verschillende soorten vouwwanden gekozen worden.

Werking van een 2-delige vouwwand

De werking van een vouwwand is heel erg functioneel en eenvoudig. Zo kan een vouwwand in zijn geheel dicht- of opengemaakt worden met één handomdraai. Omdat dit het geval is kan een vouwwand ook als een deur dienen. Los van een deur kan een vouwwand ook dienen als het afschermen van een ruimte. Een ruimte kan hierdoor in tweeën opgedeeld worden of juist tot een groot geheel gemaakt worden. Grote bedrijven en gerenommeerde organisaties staan bekend om het gebruik van vouwwanden. Dit komt mede door het feit omdat een vouwwand een professionele uitstraling weergeeft in een ruimte.

2-delige aluminium vouwwand

Verschillende soorten vouwwanden

Er bestaan verschillende soorten vouwwanden. Zo heb je vouwwanden die een horizontale of een verticale werking hebben. Ook worden ze vervaardigd aan de hand van verschillende materialen. Jij kunt zelf beslissen wat voor soort materiaal vouwwand je wilt laten aanbrengen in je ruimte. Verder kunnen vouwwanden ook verschillende kleuren uitstralen. Er zijn standaard kleuren waaruit je kunt kiezen, maar kiezen voor aparte felle kleuren is ook een optie. Aan de hand van wat het soort ruimte wordt er gekozen voor een geschikte type vouwwand. Een vouwwand voor een aula moet in de regel anders uitzien dan een vouwwand voor een school of een kantoor. Op het internet zijn er verschillende modellen vouwwanden te bezichtigen. Je kunt op basis hiervan een goed beeld vormen van welke soort vouwwand het beste zou kunnen passen in je ruimte. Voor welk model je dan ook kiest, een vouwwand zal zeker zijn nut bewijzen.

tweedelige aluminium vouwwand

2-delige aluminium vouwwand

Vouwwanden worden ook aan de hand van hoeveel delen het opgebouwd wordt gecategoriseerd. Hoeveel delen er toegevoegd wordt hangt af van hoe groot de ruimte is die afgeschermd moet worden. Een 2-delige aluminium vouwwand is ideaal voor een kleine ruimte. Verder kan een

2-delige vouwwand aan de voorgevel van een huis geplaatst worden. Zo een aluminium vouwwand geeft namelijk een exotische uitstraling weer en past goed in een zakelijke omgeving. De vrijheid om te kiezen hoe je 2-delige vouwwand open of dicht moet gaan is er natuurlijk ook. De opties die voor de hand liggen zijn namelijk naar recht of links vouwend of naar binnen of naar buiten vouwend. Ook hier geld dat de ruimte waar zo een vouwwand komt te staan leidend is om te kiezen voor de beste optie. Vast staat dat een 2-delige aluminium vouwwand goed zou kunnen passen in een zakelijk kader.