Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Zwarte aluminium vouwdeuren

Heeft u wel eens aan zwarte aluminium vouwdeuren gedacht voor uw achtergevel? U creëert hiermee een open gevel, waardoor u de tuin direct aan uw woonkamer verbindt. Dit maakt uw woonkamer veel groter en u krijgt ineens enorm veel daglicht binnen. Daarnaast profiteert u van alle voordelen van aluminium, dat momenteel een materiaalsoort is dat enorm in opkomst is. U kunt zelf bepalen hoe groot de doorgang naar de tuin moet zijn door te kiezen voor een 2- of 3-delige vouwdeur, maar het is ook mogelijk om uw volledige gevel van vouwdeuren te voorzien met 4- tot 6-delige vouwdeuren.

Hoe werken aluminium vouwdeuren?

Aluminium vouwdeuren bestaan uit glaspanelen die gedragen worden door een aluminium profiel. Afhankelijk van de grootte van uw vouwdeuren, schuift u de vouwdeuren als een harmonica in elkaar, zodat er een grote doorgang naar de tuin ontstaat. Ook als u de vouwdeuren niet uitschuift, profiteert u door de glaspanelen van enorm veel daglicht en een volledige uitkijk over uw tuin. Bij minder mooi weer zult u net zoveel van uw tuin genieten als bij mooi weer met uw vouwdeuren volledig ingeschoven. In de vouwdeuren is een loopdeur opgenomen, zodat u ook uw tuin in kunt lopen zonder de vouwdeuren volledig in te schuiven. Daarbij is het zelfs mogelijk om voor dubbele loopdeuren te kiezen.

zwarte aluminium vouwdeuren

De voordelen van aluminium

Met aluminium vouwdeuren geniet u van veel voordelen. Aluminium is namelijk een enorm sterk materiaal, maar ook zeer licht. Dit is een uitstekende combinatie. Uw aluminium vouwdeuren zijn beschermd tegen alle weersinvloeden en u hoeft er nooit onderhoud aan te plegen. Enkel schoonmaken met een sopje is voldoende. Tevens is aluminium corrosiebestendig, dus aluminium roest niet. De glaspanelen zijn meestal voorzien van hoogrendementsglas. In combinatie met aluminium zorgen de vouwdeuren dan ook nog eens voor een goede thermische isolatie. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en daarbij kunt u zowel de binnen- als buitenzijde van een andere kleur voorzien.

Waarom kiezen voor aluminium vouwdeuren in zwart

Misschien ligt de kleur zwart voor uw aluminium vouwdeuren niet voor de hand, maar u zult verrast zijn wat zwarte vouwdeuren in aluminium voor uw woning doet. Zwarte profielen voor uw vouwdeuren geven uw woning een zeer strakke en moderne uitstraling. Daarvoor hoeft u niet alleen een hypermoderne woning te hebben. Ook in een klassieke of landelijke woning zullen aluminium zwarte vouwdeuren schitterend staan en uw woning een stijlvolle en bijzondere uitstraling geven. U kunt ook kiezen voor zwart aluminium als u uw woonkamer of buitenzijde van de gevel wat meer warmte of een luxe uitstraling wilt geven.

Welk type zwarte vouwdeuren in aluminium?

Kiest u voor 2-delige vouwdeuren in zwart aluminium, dan heeft u een kleine doorgang voor als u geen grote achtergevel heeft of niet uw volledige achtergevel wilt benutten. Kiest u daarentegen voor 3-delige of misschien 5- of 6-delige vouwdeuren, dan heeft u de mogelijkheid om uw volledige gevel te voorzien van een prachtige glaspartij. Bij het inschuiven van uw vouwdeuren is uw volledige achtergevel geopend voor een volledige integratie van de tuin in uw woonkamer. Met een enkele of dubbele loopdeur betreedt u de tuin zonder de zwarte aluminium vouwdeuren volledig te hoeven inschuiven.