Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 113

Voor alle andere aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Aluminium schuifpui prijzen

Alles over de aluminium schuifpui prijzen

Heb je beslist om nieuwe aluminium schuifpuien aan te kopen, dan ben je ongetwijfeld op zoek naar informatie over de prijzen voor aluminium schuifpuien. De goede optie vinden voor jouw woning en budget is niet altijd een eenvoudige zaak, zeker als je ook nog eens kwaliteit wilt hebben.

Het onderstaande overzicht geeft meer informatie over de prijzen voor aluminium schuifpuien die je kan verwachten bij een gespecialiseerd aanbieder. Wat houden die prijzen in en welke factoren beïnvloeden de kosten? Vragen die hieronder worden beantwoord!

 

aluminium schuifpui prijzen

Belangrijke factoren bij prijzen voor aluminium schuifpuien

Net zoals dat bij elke aankoop het geval is, wordt de prijs die je betaalt voor aluminium schuifpuien bepaald door een aantal centrale factoren. Wat meer daarover vind je in het volgende overzicht:

– De afmetingen van de schuifpui

Eerst en vooral zal de prijs afhangen van hoe groot de schuifpui precies is. Een pui die uit twee delen bestaat kost logischerwijs minder dan een vierdelige schuifpui, gewoon omdat voor deze laatste meer materiaal en werk nodig zijn.

Het materiaal van de pui

Daarbij beïnvloedt ook het gebruikte materiaal voor de pui de prijs. Kies je voor een aluminium pui, dan ben je in elk geval zeker van een voordelige aankoop: aluminium is immers één van de goedkoopste materialen die er zijn, maar het is niettemin erg stevig en duurzaam!

Het type glas

Een vaak over het hoofd geziene factor bij schuifpuien is het soort glas dat wordt gebruikt als basis. Het spreekt voor zich dat hoe beter het glas isoleert en hoe beter de kwaliteit, hoe hoger de prijs zal liggen. Een pui met gewoon dubbel glas zal minder kosten dan één met HR++ isolatieglas!

De te verwachten aluminium schuifpui prijzen

 

Het is duidelijk dat verscheidene factoren de prijs voor een schuifpui beïnvloeden. Maar wat kan je nu precies van die prijzen verwachten? Hieronder een overzicht met enkele indicaties:

1. Een tweedelige schuifpui

Een tweedelige schuifpui beschikt over twee panelen. Bij standaard afmetingen van 2,6 meter hoogte op 3 meter breedte kan je rekenen op een prijs tussen 2900 en 3350 euro. De perfecte oplossing als je een kleine schuifpui wilt voor je woning.

2. Een driedelige schuifpui

Bij een driedelige schuifpui is er sprake van drie onderdelen. Bij dezelfde afmetingen ligt de prijs natuurlijk iets hoger: tussen 3400 en 3850 euro. Dit is tegenwoordig de meest populaire optie bij woningen!

3. Een vierdelige schuifpui

Ten slotte is er de vierdelige schuifpui, die perfect kan dienen als afwerking van grote ruimtes die veel lichtinval vereisen. De prijzen voor standaard afmetingen liggen hierbij tussen 4000 en 6000 euro.

Houdt er rekening mee dat bovenstaande prijzen over het algemeen inclusief levering en montage zijn.  Bij het bestellen online zijn de kosten voor enkel aankoop van een aluminium schuifpui een stuk lager dan hierboven aangegeven. Hoe dan ook liggen de aluminium schuifpui prijzen relatief laag, hoewel je wel zeker kan zijn van een uitstekende kwaliteit, een stijlvol resultaat en extra comfort in de woning!